facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bruine Speeltoestellen

Info

www.debruinespeeltoestellen.nl
www.debruinespeelgoed.nl
www.debruineschommels.nl
www.debruinezwembaden.nl
www.debruinetrampolines.nl

Adres: Lage Rampertseweg 15, 4307 NN Oosterland, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0111-643077
Stad: Oosterland
Route: Lage Rampertseweg 15
Postcode: 4307 NN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Speeltoestellen kopen, Houten speeltoestel, Speeltoestel glijbaan, schommel, Speeltoestel zonder Schommel, Openbaar speeltoestel, Speeltoestel bevestigingsmateriaal, Speeltoestel met Nestschommel, Speeltuin schommel
Recensies
Bestelling dit weekend geplaatst. Geen bericht bericht gehad wanneer het geleverd zou worden. Dan hadden we gezorgd dat er iemand thuis was .Bij thuis komst staat onze bestelling plots voor ons hek aan het begin van onze oprit. Het had zo mee genomen kunnen worden. Slechte communicatie vanuit het bedrijf en slechte bezorging.
Super goede service! Levering had beschadiging, direct nieuwe ontvangen de volgende dag!
Waardeloze klantenservice. Bestelling geplaatst en vergeten een item van €4.- toe te voegen. Binnen 5 minuten gebeld om dit toe te voegen bij de order. Telefonisch hoor je een bandje dat ze telefonisch niet aanspreekbaar zijn vanwege drukte. Dan zou ik zeggen goede zaken zet een telefoniste in. Vervolgens stuur ik direct een mail en een whatsapp bericht met het verzoek de vergeten item toe te voegen zodat ik hiervoor niet weer verzendkosten voor moet betalen. Ik ontvang een bevestiging per whatsapp dat mij vraag in behandeling is en dat ik spoedig antwoord krijg. Ik geef nog als reactie "te wachten met het verzenden van de eerste order voordat ik reactie ontvang". De volgende dag stuur ik weer een bericht en krijg ik als reactie dat de order al verzonden is en dat ik voor de item van €4.- apart verzendkosten moet betalen. Na een hele discussie waarbij men wel direct antwoord kan geven krijg ik maar een optie je betaald de extra verzendkosten punt.
Ruim aanbod in speeltoestellen en meer. Geen twijfel mogelijk, hier bestelden we de accessoires voor ons zelf te maken speeltoestel. Snelle service en de bestelling was netjes verpakt, inclusief de glijbaan van 1,50. Helaas blijkt de glijbaan 30cm te hoog, contact opgenomen met de klantenservice. Instructieverzending vind niet plaatst daardoor opnieuw contact opgenomen. De glijbaan inruilen voor een kleinere variant is technisch niet mogelijk. We kregen twee opties: retour sturen tegen belachelijk hoge kosten en een nieuwe bestelling doen of de glijbaan via marktplaats verkopen en alsnog de kleine glijbaan bestellen. Hoe ruim het aanbod is en hoe vlot de bestelling en levering verliep zo stroef loopt een ruiling/retourzending. Het lijkt mij dat service verder gaat dan alleen de aanschaf. Erg jammer!
Een schommel met aanbouw glijbaan gekocht. Telefonisch advies was keurig en snel gevonden wat ik zocht. Snel geleverd. Helaas bleken de instructies van de schommels matig en die van de glijbaan ronduit slecht. Zo slecht dat ik het geheel zonder instructies eerder in elkaar kreeg. Vervolgens bleek bij zowel de schommel als de glijbaan verkeerde bouten en te weinig schroeven geleverd. Ik heb hier gelijk de klantenservice van op de hoogte gesteld, maar helaas nooit meer een reactie ontvangen. Ik heb toen zelf maar extra materiaal gekocht om het geheel af te bouwen. Eindproduct is gelukkig wel naar tevredenheid.
Kleine bestelling was niet vindbaar op de tracking site, enkel telefoontje op zaterdag was voldoende, en dinsdag had ik mijn spullen in huis. Zeer snelle en fijne oplossing, heel tevreden.
Vriendelijk personeel snel gelost en een mooie locatie
Telefonische zeer zeer moeilijk te bereiken. Per email duurt het lang voordat er antwoord is op mijn vraag. Vervolgens wil je het bestellen en zijn ze uitverkocht. Wij hebben een keer een garantie probleem gehad dit heeft maanden geduurd voordat het was opgelost. Erg jammer van deze zaak.
Vandaag heeft de firma de Bruin schommels in het Kraaienbosch Echten d'r. 9 nieuwe speelobjecten geplaatst. Super netjes, alles was er, veel gezelligheid en goede adviezen. Zonder meer een TOP bedrijf, zowel uitvoerend als vanuit het kantoor.
Ik heb via internet besteld bij dit bedrijf. Goede ervaring. Groot en divers aanbod. Bestelling snel geleverd! Code om de zending te volgen kreeg ik in mijn spambox.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid