facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bruijn Installatiewerken

De Bruijn Installatiewerken

Info

De Bruijn Installatiewerken is hét vertrouwde installatiebedrijf voor Rucphen en omgeving.

Geschiedenis

Wij zijn een installatiebedrijf dat sinds 1999 actief is in de installatiebranche, en staan garant voor service & kwaliteit.

Wij houden ons bezig met ontwerpen, aanleggen en onderhouden van het totale installatie pakket (uitgezonderd elektra), zowel voor woningbouw als utiliteit.
We werken dan ook prima samen met gerenommeerde aannemers, maar ook kleinere bouwbedrijven en particulieren zijn een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Persoonlijke begeleiding en service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel en zijn ook een gewaardeerde meerwaarde van onze organisatie.

Vandaar ook dat wij u via deze pagina meer inzicht willen geven in onze organisatie, wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.
De Bruijn Installatiewerken is vanzelfsprekend aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (VNI). Zo garanderen wij u kwaliteit en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd.

Indien u na het bekijken van deze pagina nog vragen heeft, kunt u ons vrijblijvend contacteren voor het maken van een afspraak of voor het verstrekken van nadere informatie.

Kijk voor meer informatie ook op onze website:
www.totaal-installateur.nl

Met vriendelijke groet,
De Bruijn Installatiewerken



"Top team"
Adres: Kraaihei 40, 4715 RV Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 0165820981
Stad: Rucphen
Route: Kraaihei 40
Postcode: 4715 RV


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Bruijn installatie Ameide, de bruin installatie sint-oedenrode, De Bruijn Installatietechniek Ridderkerk, De Bruijn Ridderkerk, Installatiebedrijf Rucphen, De Bruijn Isolatie, De Bruijn Mode, Airco Rucphen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CV Enzo CV Enzo 1 km Monteur kwam langs ivm een storing, kon niks bijzonders vinden en zou onderhoudsbeurt...
Recensies
Enkele weken geleden is er bij ons in Etten-Leur een Daikin Atherma warmtepomp door deze firma geplaatst. Heel vakkundig en professioneel. Medewerkers zijn erg vriendelijk en netjes. Wij zijn zeer tevreden.
Zeer net bedrijf met keurige medewerkers, heb 2 airco's en een cv ketel laten plaatsen wat keurig is gedaan.Het enigste kleine minpunt is, dat er vaak kleine kosten niet op de factuur zijn vermeld, en dat er bv refund acties zijn waar ik zelf achter moest komen, al bij al topbedrijf
Heel goed installatiebedrijf! Al enige jaren laten wij door de Bruijn ons CV onderhoud doen, 2 jaar geleden hebben we nog een nieuwe CV ketel aangeschaft en al onze installatieklusjes in & om huis verzorgen zij. Altijd vriendelijke, nette mannen over de vloer en collega's aan de telefoon. Goede communicatie en heel meedenkend en snel. Echt ontzettend tevreden! Aanrader als je een goede installateur / loodgieter zoekt in regio Etten-Leur!
Na bezoek thuis offerte gekregen voor een Daikin airco installatie. Deze was €2000,- ! duurder dan een concurrent met hetzelfde merk en dezelfde configuratie. Iets van prijsverschil is te overzien, maar dit is absurd. Nadat ik met hen open kaart speelde houdt men gewoon voet bij stuk dat dit hun prijs is en dat ik dan maar naar die concurrent moet gaan. Dat doe ik dus ook. Edit: ik heb de offerte laten baseren op de Daikin Perfera lijn bij de concurrent, identiek aan wat u aanbood. Dat is dus geen basisversie. Dus appels met appels vergelijken en geen peren. Als ik niet verder had gekeken was ik voor ruim 2 mille het schip in gegaan. U ziet het probleem niet. Ik wel en mijn spaargeld ook.
Vakkundig en betrouwbaar bedrijf.
Erg slechte ervaring met de firma en Ingrid de Bruijn. De toonzetting van de firma is niet correct en ze zijn totaal niet oplossingsgericht.
Wij hebben ons contract al opgezegd.
Geen reactie op offerte aanvraag
De betere installateur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid