facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bruijn Groep

De Bruijn Groep

Info

Bij De Bruijn groep te Ridderkerk bent u aan het juiste adres voor uw CV, installatiewerkzaamheden sanitair , service en onderhoud, dakwerk -zaamheden, zink- en loodwerk en valbeveiligingssystemen. Profiteer van de veelzijdigheid van De Bruijn.

Geschiedenis

De Bruijn Installatie
De Bruijn Warmteservice
De Bruijn Dakbedekkingen
De Bruijn vloerverwarmingen



"Het team bij de Bruijn WarmteService bestaat uit ervaren storings- en onderhoudsmonteurs welke een grote mate van ervaring en servicegevoel hebben.Het betreft hier installatie welke eigendom zijn van Woningbouwverenigingen, bedrijven, winkels en het merendeel uit particulieren. Wij staan garant voor snelle en adequate service, de gemiddelde tijd dat een storing wordt opgelost bedraagt vier uur na storingsmelding. In het storingsseizoen zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar tot ’s avonds half tien.De Bruijn WarmteService werkt op basis van een onderhoudscontract. U bent in dit geval altijd verzekerd van snelle service."
Adres: Staalstraat 2, 2984 AJ Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180-423 677
Stad: Ridderkerk
Route: Staalstraat 2
Postcode: 2984 AJ


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: de bruin installatie sint-oedenrode, De Bruijn installatie Ameide, De Bruijn Mode, De Bruijn installatie Rucphen, De Bruijn Installatiewerken, De Bruijn Isolatie, Installatiebedrijf Ridderkerk, Voorzand 24 Ridderkerk
Recensies
Goede service, heb een onderhoudscontract voor mijn cv.
Zitten wachten op de monteur, was er al onderhoud gepleegd in febr dit jaar. Wist dat er toen een monteur is geweest voor storing en die waarschijnlijk ook onderhoud gepleegd. Jammer van mijn tijd.
Zeer vakkundig en behulpzaam bedrijf dat voor ons de installatie van onze ketel verzorgd heeft. Ook bij storing of ander probleem maken ze snel een afspraak en de vakmannen kijken goed wat het probleem is en zijn bovendien vriendelijk.
administratief een rotzooi. Proberen me al jaren te bereiken met foutief telefoonnummer, komen uiteindelijk via via bij mij. steeds opnieuw telefonisch en via contactformulier aangegeven wat het correcte nummer is. nu maak al meer dan twee jaar geen gebruik meer van hun service vanwege verhuizing. En nog bellen ze via het verkeerde nummer om een service afspraak te maken. Heel slordig! zorg dat je je zaken op orde hebt.
Had vanavond een storing aan mijn ketel. Deze zorgde bovendien voor kortsluiting. Binnen een half uur was er iemand. Het bleek de ontsteking te zijn. Snel en prima opgelost! Terwijl ik nog geen klant was.
Zojuit werd ik er uitgegooid omdat ik de waarheid schreef. Er wordt willens en wetens geld geïnt van een mevr.die niets met de schuld te maken heeft.Het invorderingsbedrijf heeft erkent dat Mevr feitelijk geen schuldenaar is. De Bruin wil toch de vordering doorzetten terwijl dit bekent is bij deze. Invorderingsbedrijf wilde zaak terug geven. Ik spreek morgen met mnr.de Bruin anders gooi ik alles online.A de vegte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid