facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bruidsmarkt

De Bruidsmarkt

Info

De jongste bruidswinkel in de Zaanstreek!
Wil jij ook een prachtige jurk kopen, maar niet te veel betalen?
Dan ben je aan het goede adres bij De Bruidsmark

Adres: Jonge Arnodusstraat 88, 1501 VW Zaandam
Telefoonnummer: 0611272403
Stad: Zaandam
Route: Jonge Arnodusstraat 88
Postcode: 1501 VW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Queenly Events Queenly Events 728 meter Queenly Events Events Wedding en Party Designer Ook leveren wij Candy Table's aan. Vo...
Ziana Élégance Ziana Élégance 1 km Vertaald door Google voeg toe Origineel adcdeilos
Recensies
Hele goede ervaring gehad. Sytske is super vriendelijk en enthousiast en denkt goed mee. Ze geeft geen enkele druk en laat je op een ontspannen manier zelf een mening vormen over de jurken zonder daar zelf een stempel op te willen drukken. Ook laat ze je zelf in de rekken kijken naar jurken die je wil passen. In het contact rondom de afspraken is ze flexibel en vriendelijk. Uiteindelijk een prachtige 2e-hands jurk bij haar kunnen vinden. Aanrader!
Sietske luistert heel goed naar je wensen, maar ook tijdens het passen luistert ze goed naar je mening. Zo ging ik daardoor de deur uit met mijn droomjurk, die precies alles had waarvan ik dácht dat ik het niet wilde. Ze was erg geduldig, totaal niet opdringerig en ik voelde me erg op mijn gemak. Ik raad de Bruidsmarkt en Sietske iedereen aan!
Bij binnenkomst kregen we een warm welkom. Even leuk gekletst en toen meteen aan de slag. Bij Sietske voelde ik me meteen thuis, ze luisterde heel goed naar mijn wensen. Nadat we samen een aantal jurken hadden gepakt, had zij zelf nog een mooie jurk in gedachte. Die zou ik als laatste passen. Ik was over alle jurken enthousiast..alleen die laatste was precies wat ik zocht. You know what they say, save the best for last! En wat denk je? Het is haar eigen ontwerp. I said yes to the dress!! Sietske bedankt voor jouw professionaliteit, goede zorgen en gezelligheid
Ik heb mijn jurk hier niet gekocht, alleen een hoes voor mijn jurk. Ik liep tegen wat dingen aan met mijn jurk en Sytske is een schat van een mens. Ze helpt mij zo ontzettend goed. Ze denkt met alles mee en niks is te gek. Echt een aanrader!! Ontzettend bedankt voor al je hulp!
Ik kwam met mijn zussen en mijn moeder de bruidsmarkt winkel binnen. De winkel zag er mooi uit met allemaal diverse bruidsjurken. Sytske heeft mij goed geholpen met mijn wensen en mijn budget. Ik mocht eerst diverse jurken uit de rek kiezen en passen. Uiteindelijk heb ik mijn droomjurk gevonden en is binnen mijn budget. Ik ben er super blij mee! Ook heeft Sytske voor mij een hoepelrok en een sluier besteld. Die zag er ook mooi en top uit.
Bij binnenkomst geeft Sytske je een warm welkom. Eerst even een gezellig praatje zodat je je helemaal thuis voelt en de spanning wat van je afglijdt. Kan ook niet anders met die geweldige inrichting! Daarna is het tijd om jouw droomjurk te beschrijven. Vervolgens neemt Sytske je mee in het jurkenwalhalla en mag je aangeven welke je allemaal wilt passen. Ik vond het een enorm leuk proces! Uiteindelijk ben ik verliefd geworden op een totaal andere jurk dan ik vooraf beschreef. Het was een jurk die ik nog snel even meepakte voordat we naar de paskamers gingen, de jurk die ik stiekem meteen al het mooiste vond, de jurk die Sytske ook al in gedachten had voor mij maar daar heel tactisch niets over zei ze doet echt niets om je te beïnvloeden zodat je echt je eigen procesje meemaakt. En leuk detail: het is ook nog eens een jurk die Sytske zelf heeft ontworpen en dus heel uniek is.
De eigenaresse Sytske neemt alle tijd voor de toekomstige bruid. Ik had al een jurk, maar kon bij haar terecht voor bruidsschoenen en andere accessoires. Helemaal geslaagd en nu klaar voor onze bruiloft!
Wat een geweldig mooie ervaring! Ik heb amper geslapen vannacht, maar eenmaal bij sytske viel het allemaal van me af! Ik heb de meest mooie jurk! Dankjewel voor alle lieve goede zorgen ik ben 1000% tevreden...
Wat een leuke dag heb ik gehad toen ik me jurk ging uitzoeken! De eigenaresse had gelijk door eat ik wou en wat bij me past! Voelde me gelijk op me gemak en vond het de sfeer ontspannen en huiselijke. Omdat ik de enige klant was voelde je extra speciaal. Kan niet wachten om me jurk te dragen op onze trouwdag.
Een hele fijne ervaring gehad bij de bruidsmarkt! Er werd ruim de tijd voor mij genomen en goed geluisterd en meegedacht met mijn wensen. Ook was het nogeens onwijs gezellig tijdens uitzoeken, passen en ophalen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid