facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Brug Active

"HUP is het sportiefste hotel van Nederland mét de leukste sportclub. Kom je zweten bij de fitness, bij het bowlen of in de sauna?"
Adres: Arkweg 3, 5731PD Mierlo
Telefoonnummer: +31492678880
Stad: Mierlo
Route: Arkweg 3
Postcode: 5731PD



op zoek naar gerelateerd: HUP Hotel contact, Uitchecken HUP Hotel, Omgeving HUP hotel, Hup Mierlo Street Jump, Luxe Sporthotel Nederland, HUP Hotel Monkey Town, Sporten in Mierlo, Kinderhotel Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carlton De Brug Hotel Mierlo Carlton De Brug Hotel Mierlo 12 meter Je kunt het niet beter treffen dan hier. Alle mogelijkheden voor de kindjes om te ren...
De Brug Active De Brug Active 61 meter Een heel mooi concept, echt super tof ingericht en leuk om al die sporten te kunnen d...
Sportcentrum Mierlo Sportcentrum Mierlo 962 meter Ik zal de leugens van zogenaamde "Boy Hendriks" en "Luke1Slater" ...
2BFIT MIERLO 2BFIT MIERLO 2 km Goede sportschool met fijn personeel. En dit ook voor een goede prijs
Recensies
Duurste kamer geboekt voor de luxe. Echter was er geen bad aanwezig zoals wel in de kamer beschrijving stond. Alsook was het niet gelegen om het hoogste verdieping wat ook in de kamer beschrijving stond. Gevraagd voor een babybedje, dit was niet in orde bij aankomst. 3x foute facturen opgemaakt voor de betaling van de kamer. Eerst een gewone kamer aangerekend. Dan uiteindelijk de dure kamer afgerekend maar is het babybedje 2x betaald dus hebben we 30 euro teveel betaald. Niet babyvriendelijk. De lift werkte niet op het gelijkvloers. Dus konden ellendig lang beneden wachten op de lift. In de hoop dat iemand naar beneden kwam. Uiteindelijk hadden we een tactiek gevonden. Mijn partner ging naar het eerste verdieping waar de knop van de lift wel werkte om die dan naar het benedenverdieping te sturen. Zodat ik met de buggy er in kon. In de koelkast in de kamer stond een flesje water en een verpakte boterham met spek tussen voor te eten. Die was echter vervallen. In het hotel was een overpopulatie tov de service die het personeel kon aanbieden. Jammer maar prijs kwaliteit zien we ons daar niet terug.
SLECHTE ERVARING - monkeytown was al vroeg gesloten bij aankomst, het eten was erg slecht en duurde lang, het zwembad was gesloten op zaterdagochtend, ergens is het vaag geplaatst op de site maar niet duidelijk zichtbaar, dus let op. Wij hebben hierdoor een hele verdrietig teleurgestelde dochter gehad. Upgrade kamer aangevraagd waar je 130 euro voor moest betalen, totaal geen tegemoetkoming hierin. Op de kamer nog vieze oordopjes van vorige gasten , bedden kapot, gordijnen maar voor de helft aanwezig. Wij hebben dit direct gecommuniceerd aan het personeel maar totaal geen professionele reactie die je zou kunnen verwachten. Teleurgesteld naar huis…..
Wij zijn drie dagen in het hotel geweest. Familie uitje, met klein kinderen. Mooie en groot complex, waar je alle sporten kunt beoefenen. Kindvriendelijke omgeving. ONdanks dat vrijwel alle kamers bezet waren, ervaar je het niet als druk. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen en te ervaren. Goed en uitgebreid ontbijt. Lekker BBQ restaurant. Zeer vriendelijke medewerkers, denken goed mee bij problemen. Aanrader en een bezoek waard!! Kamers: mooie en ruime kamers, voorzien van alles wat je nodig hebt.
Ons verblijf te HUP is opnieuw voorbij gevlogen. We maken er een gewoonte van om hier te overnachten wanneer we gaan shoppen in Eindhoven en Roermond. Wij waren onderandere te gast toen de wereldster D. Maradona er ook verbleef dat was onverwachts. HUP is een Sporthotel enkele jaren geleden grotendeels gerenoveerd. De kamers zijn ruim en voorzien van het nodige. Voldoende geluidsisolerend zodat je praktisch niet gestoord kunt worden van de kamers naast, boven of onder je. Een kluis en minikoelkast zijn aanwezig. Het ontbijt is ruim volledig. Wat je nog meer kunt wensen daarvoor moet je in een 5-sterren overnachten en de prijs dan ook betalen uiteraard. Vroeger kwamen we in half-pension formule, dit is nu niet meer mogelijk. We maken dan ook geen gebruik van de eet-mogelijkheden, maar gaan uiteten in een van de talrijke aanwezige restaurants in de buurt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en zijn talrijk aanwezig. Graag tot een volgende keer!
Fantastische massage gehad van Merel, echt aan aanrader. Super leuk hotel, leuke kamers en je hoeft je zeker niet te vervelen. Tips: ga in de winter want het is er snik en snik heet… En boek als je een nachtje gaat zonder kids doordeweeks buiten de vakanties anders gillende kiddo’s inbegrepen. Personeel is allemaal jong en fris en mega vriendelijk.
Wat een smerige bende. Er was iets achter de bank gevallen. Toen ik de bank naar voren schoof was het 1 grote smerige bende. Het hotel lijkt heel wat maar in werkelijkheid is het maar een treurige vieze bende. Ontbijt is niet vers, allemaal oude broodjes. Enige dat enigzins vers is zijn de croissants. Lunch en avondeten zijn ook van middelmatige kwaliteit. Het was al met al geen zorgeloos verblijf. Airco kapot, buitengesloten omdat het pasje niet meer werkte, schoonmaak was vergeten en ga zo maar door. Wat een droevig hotel is dit. Voor mij nooit weer.
Excessivement cher le logement Déjeuner magnifique, la nourriture du midi et du soir est à éviter. Le vin était bon si on met le prix. Dans les chambres,1 écran sur 2 non fonctionnel, ce qui est embêtant à 22h pour une chambre aussi cher. Le côté piscine est parfait le soir sans trop de monde! Je pense qu'à plusieurs couples ça doit être génial Vertaald door Google Te dure accommodatie Overheerlijke lunch-, middag- en avondmaaltijden moeten worden vermeden. De wijn was goed als je de prijs vermeldde. In de kamers werkt 1 scherm op 2 niet, wat vervelend is om 22.00 uur voor zo'n dure kamer. Het zwembad is 's avonds perfect zonder al te veel mensen! Ik denk dat het met meerdere koppels geweldig moet zijn Kamers: Spacieuses mais tv pas vérifié
Wij verbleven bij het HUP hotel van 5-7 mei 2023. Vanwege de grootte van onze familie 19 personen van 14 tm 78 jaar en verwachte drukte meivakantie waren we benieuwd hoe het zou verlopen. Veel faciliteiten voor jong en oud en in de omgeving kun je prima wandelen en fietsen of Mierlo of Eindhoven bezoeken. De kamers waren schoon en ruim, het ontbijt en de diners prima en de medewerkers vriendelijk en servicegericht. Mijn advies is wel vooraf reserveringen te maken voor het eten en de faciliteiten. Een aanrader om eens heen te gaan!
Echt een geweldig hotel waar je je zeker niet zal vervelen. Er is vanalles te doen qua sporten. De kinderen amuseren zich te pletter en als ouder kan je je ook eens uitleven. Het ontbijt is super, de kamers zijn heel leuk ingericht. Fijne locatie, je kan met de fiets naar Eindhoven een mooi ritje langs het water. Kan niet beter zijn. Kamers: Heel erg schone kamer. Activiteiten in de buurt: Heel dicht bij Eindhoven.
Viel ons wel wat tegen... je mag pas om 15u inschecken en om 18u alle attracties gesloten wat wij dus niet wisten eten was echt niet denderend. Kamer en vriendelijkheid van personeel top. Hadden er meer van verwacht. Is goed voor 1 keer, maar daar zal het wel bij blijven. Kamers: Mooie kamers. Proper! Activiteiten in de buurt: Niets te zien in de buurr Eten en drinken: Veel echt erg tegen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid