facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Browniehemel

De Browniehemel

Info

Hemels lekkere brownies, smeuïg en met grote brokken witte en bruine chocola. Met liefde gemaakt en natuurlijk met alleen eerlijke ingrediënten.



"Unieke brownies met grote chunks chocola. We bakken ze in verschillende smaken zoals Original, Caramel-Stroopwafel, Hazelnoot-Koffie, Marshmallow, Butterscotch, Caramel-Zeezout en de steeds wisselende Limited Edition. De brownies worden in Heiloo gebakken, alles met de hand en alles Fairtrade.We werken met verkooppunten door het hele land. Ook kun je in onze webshop bestellen, dan sturen we je brownies op of kun je het op afspraak ophalen in Heiloo.Ook hebben we Hemelse browniebonbons in het assortiment. Kijk in onze webshop!"
Adres: Kennemerstraatweg 438, 1851BL Heiloo
Telefoonnummer: 06-28 88 97 05
Stad: Heiloo
Route: Kennemerstraatweg 438
Postcode: 1851BL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keuken met Karakter Keuken met Karakter 304 meter Wat een heerlijk high tea, super lekker! Genoten, volgende keer de high wine.
V-PIT V-PIT 736 meter Ik heb hier vrijdag gegeten. Het was heel lekker. Alles wordt vers gemaakt en dat pro...
Pasta Joe Pasta Joe 821 meter Pasta Joe is een glimmende vintage Airstream uit 1962 de omgebouwd is tot pastabar. O...
Katialo Katialo 1 km Heerlijk eten. Zeer aardig, behulpzaam en professioneel kook. Mussaka, bladerdeeg met...
Indiase Catering Indiase Catering "Navaneetham" 1 km Een heerlijk buffet verzorgd door een representatief en vriendelijk team. Stipt en at...
Eet je mee? Eet je mee? 1 km Geniet van een verse hap die speciaal voor jouw is bereid!! ... Op ma, di en donderda...
Italiaanse Kok Italiaanse Kok 1 km Bij de Italiaanse Kok ben je aan het juiste adres om de prachtige Italiaanse taal te ...
Brasserie In T Groen Brasserie In T Groen 2 km Echt heel lekker gegeten. Hoewel er geen vegetarische opties op het menu staan kon hi...
Tuindiner.nl Tuindiner.nl 2 km Echt heerlijk gegeten in een perfecte ambiance. Je waant je in Italië en ik kan deze ...
Recensies
Ik heb de luxe brownies een paar keer gegeten maar elke keer blijf ik mij verbazen over de geweldige smaak van deze delicatesse. Ik heb mijn moeder ook het moederdag pakket gegeven met de verschillende soorten smaken brownies wat er super mooi en luxe uit zag. Ze was er enorm blij mee en heeft er erg van genoten! Zeker een aanrader
Ik heb er 25 gekocht als traktatie voor de klas van mijn zoontje. Ik vond het vrij prijzig maar ik kwam er achter dat het minimaal 3 keer de prijs waard was. Ik had geluk dat een van de klasgenootjes van mijn zoontje allergisch was dus pappa heeft ook mogen proeven van deze delicatesse. ZONDER TWIJFEL DE BESTE BROWNIE DIE IK OOIT HEB GECONSUMEERD, en geloof mij ik heb er een heleboel achter de kiezen. Het enige nadeel is dat mijn zoontje nu blijft zeuren om brownies van de brownie hemel. Echt een aanrader!
Ontzettend lekkere brownies! In verschillende smaken verkrijgbaar, en alle smaken die ik heb geproefd zijn heerlijk! De eigenaren zijn altijd ontzettend vriendelijk en ik vind het prachtig om te zien hoe moeder en zoon met zo veel passie de Browniehemel samen draaien. Echte aanrader!
Zowel zakelijk als privé neem ik met enige regelmaat brownies bij Paula en. De smaak, de beleving, echt even genieten van die heerlijke Brokken chocolade. Het klopt gewoon. Een regelrechte aanraderen inmiddels op zoveel plekken te koop!
Al jaren fan van de brownies met grote brokken chocolade van de Browniehemel. Original blijft favoriet, al zijn de caramel-zeezout en caramel-stroopwafel ook serieus lekker. De brievenbus pakketjes zijn altijd een groot succes. Leuk om te geven, lekker om te krijgen.
In onze Babyspa Happiest Baby serveren wij altijd een Hemelse Brownie bij de koffie/thee/latte. Vaders komen soms zelfs speciaal voor de brownies mee Veel mensen denken dat wij de brownies zelf bakken maar daar ga ik niet eens aan beginnen want hier kan echt geen brownie tegenop!!
Als er één woord is dat mijn ervaring met deze brownies kan beschrijven, dan is het wel "hemels". Ik had het genoegen om deze smaakvolle traktaties te proeven en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze echt fantastisch zijn.
Regelmatig moet ik voor werk in de omgeving Alkmaar zijn. Ik kan me elke keer weer verheugen op de hemelse brownies. Heerlijke grote stukken chocolade. Echt een verwennerij en iets om naar uit te kijken..Ik kom snel weer naar Noord Holland.
Fantastisch lekker! Unieke combinatie van de harde chocoladebrokken in een zacht omhulsel. Absoluut een aanrader!! Ambachtelijk gemaakt en de bedenker en eigenaren zijn ook nog eens hele lieve mensen.
ziet er leuk uit, maar kreeg er ontzettende buikpijn van ik hoef het nooit meer te hebben en is ook prijzig voor wat je krijgt ??? dat is wel raar om zoiets te antwoorden, wat erg onprofessioneel. nog meer reden om nooit meer iets te kopen van browniehemel. goede klantenservice !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid