facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Broodzaak

Adres: Stationsplein 27 , Almere 1315 KT, NL
Stad: Almere
Route: Stationsplein 27
Postcode: 1315 KT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BackWerk BackWerk 358 meter Ik haal hier graag elke dag een kop koffie. Of voor mijn werk of na mijn werkwisseldi...
Bakker Bart Almere Buiten Bakker Bart Almere Buiten 5 km Wauw, zulke goede winkel! Kom elke dag, altijd vriendelijke personeel en top kwalitei...
Recensies
Ze verkopen heerlijke broodjes en koffie. Wel zijn de producten wat aan de prijzige kant. Tijdens de ochtendspits is het gezellig druk. De medewerkers zijn erg vrolijk en barsten van de energie.
Slechte ervaring bij deze winkel. Personeel was niet beleefd. Er zijn ook geen mogelijkheden zoals het toevoegen van een blaadje sla, of uitjes op een broodje, tegen betaling uiteraard. Ingrediënten weglaten mag gelukkig nog net wel... Duur en kwalitatief uitermate teleurstellend. Geen aanrader.
je ken beter een broodje bij de albert heijn halen slechte winkel, weg ermee. 2 sterren omdat ik gewoon super aardig ben. maar liever koop je ergens anders je eten want dit was mega le slecht.
Deze brood zaak is Nooit op zondag op tijd open is inmiddels al kwart over acht en nogsteeds ,nog niet open .Dus vandaag kon ik mijn heerlijke cappuccino niet krijgen .
Verse broodjes en goede koffie. Personeel erg aardig. Niet goedkoop, wel lekker.
Super vriendelijk personeel kan niet anders zeggen
Goed en lekkere broodjes! Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid