facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Broodfabriek

De Broodfabriek

Info

Onze missie is het bieden van een prettige & plezierige omgeving waarin mensen samen komen in een sfeervolle ambiance met een knipoog naar de voorgeschiedenis. Een plek om kennis/interesses te delen, inspiratie op te doen & waar vraag & aanbod samenkomen.

Geschiedenis

De Broodfabriek is gesitueerd in een industriële locatie, de voormalige broodfabriek van Bakkerij Hus. Decennia lang werden er hier vele duizenden broden, ontbijtkoeken, krentenbollen en tienduizenden broodjes gebakken voor de wijde regio van Den Haag.

De Broodfabriek omvat 5 grote multifunctionele ruimten die gebruikt kunnen worden voor uw vakbeurs, publieksbeurs, congres, meeting, personeelsfeest of bedrijfsevenement. Naast de 5 grote ruimten zijn er een aantal break-out rooms.

Of het nu gaat om een bijeenkomst voor 100 zakelijke genodigden, een personeelsfeest voor 1.000 medewerkers of een beurs met 10.000 bezoekers. Iedereen is van harte welkom in De Broodfabriek. Alles onder één dak!



"De Broodfabriek is gevestigd in de voormalige broodfabriek van bakkerij Hus. Decennialang rolden hier duizenden broden en gebakjes van de lopende band. Inmiddels is de locatie van ruim 17.500 m2 omgebouwd tot een veelzijdige evenementenlocatie.Gedurende het jaar worden hier vele evenementen, beurzen en congressen georganiseerd. Er zijn 3 multifunctionele zalen en 2 grote evenementenhallen. Alle zalen zijn gelijkvloers en overzichtelijk gelegen van elkaar.De locatie is gunstig gelegen aan de A4 en zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Informeer naar de mogelijkheden voor uw evenement, beurs of congres!"
Adres: Volmerlaan 12 , Rijswijk 2288 GD, NL
Telefoonnummer: 070 307 5900
ln.keirbafdoorb-ed@gnitekram
Stad: Rijswijk
Route: Volmerlaan 12
Postcode: 2288 GD



op zoek naar gerelateerd: broodfabriek rommelmarkt, openingstijden broodfabriek rijswijk, broodfabriek rijswijk agenda 2018, broodfabriek agenda 2018, broodfabriek rijswijk parkeren, broodfabriek rijswijk creabeurs, broodfabriek paranormale beurs, broodfabriek rijswijk country
Recensies
Groot zalen/evenementen complex voor meerdere toepassingen. Examens, Cosplay events, Horecabeurzen en andere grote evenementen worden hier georganiseerd. Het personeel is redelijk bekwaam en de Horeca prima. De ingang en faciliteiten zijn tevens goed toegerust op invaliderende bezoekers.
Ben hier regelmatig om verschillende beurzen te bezoeken.Fijne locatie,ruim en overzichtelijk, gelegenheid om te eten en te drinken en schone toiletten.Voldoende parkeergelegenheid rondom.
Mooie ruime gelegenheid voor activiteiten zoals de edelstenen en mineralen beurs. Parkeerterrein was ook prima.
De Internationale Mineralenbeurs was super top, maar de faciliteiten vanuit de Broodfabriek waren een beetje ondermaats. Bij het parkeren werd nergens aangegeven dat je alleen maar cash kon betalen, anders moest je naar binnen om het af te halen. Vervolgens 30 minuten staan wachten op tostis omdat ze de vraag niet aankonden. Rond lunchtijd stond overal een grote rij. De wc's waren wel voldoende maar het was krap bij het handen wassen. Ik denk dat ze iets onderschat hebben qua bezoekers. De prijzen en zo waren wel in orde.
Kom hier voor de tweede keer AnimeCon en tot nu toe ben ik tevreden. Locatie is geweldig als t goed wordt ingericht. Het is super dichtbij voor mij dus daar klaag is ook niet over. Eten is er wel duur maar dat is te verwachten van een evenementen hal.
Goede plaats voor een conferentie. Zeer goed personeel en dienstverlening is op maat. Broodjes waren heerlijk.
AnimeCon geweest met de kids en ze vonden het geweldig!
Prima kraampje om spullen te verkopen!! 3e keer dat ik hier ben :
Mineralen beurs geweest. Was leuk. Aanrader
Broodfabriek Rijswijk is een prachtige locatie voor evenementen. Goed bereikbaar met het O.V. Minpunten: * te weinig parkeergelegenheid in de buurt; * op het parkeerterrein pal naast de Broodfabriek kun je betaald parkeren 5 euro. Niet oké is het deze parkeerplaats vaak vol staat, óók voor mindervaliden met gehandicapten-parkeerkaart GPK. Het zou zo moeten zijn dat houders van een GPK en misschien standhouders vooraf moeten kunnen reserveren en de restplaatsen pas op de dag zelf worden verhuurd; * de portable tenten voor workshops Paranormaal-Alternatiefbeurs zijn véél te gehorig; * de hal links is fijner omdat daar toiletten in de zaal zijn en ook twee horeca-/rustpunten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid