facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bron Wonen

De Bron Wonen

Info

De Bron Wonen is ruim 30 jaar actief op het gebied van laminaat, PVC, parket, tapijt, vinyl en marmoleum. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw zonwering en zijn wij ook uw beddenspeciaalzaak. Kortom: wij zijn hét adres voor uw complete woninginrichting.

Geschiedenis

De Bron Wonen bestaat al ruim 30 jaar en heeft in de loop der jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Maassluis e.o.

Wij staan bekend als vloerenspecialist met een zeer uitgebreide collectie aan laminaat, PVC, parket, tapijt, vinyl en marmoleum. Wij kunnen u deskundig informeren en adviseren conform uw persoonlijke situatie en eventuele budget. Wij denken met u mee en maken samen met u de beste keus. Wij bezorgen en leggen uw vloer geheel gratis. Onze stoffeerders verstaan hun vak waardoor u over de legservice uiterst tevreden zult zijn. U krijgt tevens twee jaar De Bron Wonen leggarantie. Mocht zich iets voordoen, zijn wij één telefoontje van u verwijderd en komen wij uit service het probleem oplossen.

Daarnaast hebben wij een mooie collectie aan binnen- en buitenzonwering die op maat worden gemaakt voor u. Wij komen de maten voor u gratis opmeten en komen deze na productie ook gratis bezorgen en monteren.

Tot slot zijn wij ook uw beddenspeciaalzaak met een mooie collectie aan vlakke en elektrische boxsprings, losse matrassen en beddentextiel. Wij komen uw boxspring gratis bij u bezorgen en monteren.

Kortom: wij zijn úw adres voor uw complete woninginrichting. Loop gerust onze showroom binnen voor vragen of om de collectie te bekijken. De koffie en thee staat altijd klaar. Uiteraard zijn wij binnen onze openingstijden ook telefonisch bereikbaar voor uw vragen en krijgt u altijd binnen 24 uur reactie op uw e-mail.

Tot ziens in onze showroom.

Adres: Broersvest 59B, 3111EC Schiedam
Telefoonnummer: 0031-107370558
Stad: Schiedam
Route: Broersvest 59B
Postcode: 3111EC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: PVC Schiedam, Vloeren Pijnacker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woninginrichting-Aanhuis.nl Woninginrichting-Aanhuis.nl 588 meter Erg vriendelijk personeel en goed advies gekregen over kleuren en materialen voor onz...
Vekavloeren Bedrijfsvloeren Vekavloeren Bedrijfsvloeren 2 km Zeer goede en snelle service! Ik ben meer dan tevreden.
Recensies
Mooie PVC vloer, vloerkleed op maat en houten jaloezieën laten plaatsen. Zeer blij met het resultaat.
Top service met zeer deskundige mensen. Met voorname Idris, heeft mij heel netjes geholpen en heeft vanuit zijn expertise mij heel goed geadviseerd. Uiteindelijk, prachtig laminaat gelegd. Kortom, zeer tevreden!
Kwaliteit in product én dienstverlening, zijn top. Voldoende kennis en keuze in huis.
Super veel keuzes en goeie prijs met uitstekende kwaliteit. Zeker langsgaan voor offerte voordat je ergens anders koopt!
Top service! Klantvriendelijke medewerkers en kwaliteit spullen!
Perfect geholpen van A tot Z. Goede kwaliteit laminaat & vynil tegen een goede prijs. Aardig personeel zowel winkelmedewerkers als de mensen die de vloeren komen leggen. Ik raad de Bron Wonen aan!
Bedankt voor de goede service.
Ik heb tapijt voor mijn trappen en laminaten laten aanleggen door de BronWonen. A Keurig werk verricht en alles was netjes op tijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid