facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Broers Auto's

Info

IN & VERKOOP OCCASIONS

Adres: Nieuwemeerdijk 350, 1171NV Badhoevedorp
Telefoonnummer: 0640844453
Stad: Badhoevedorp
Route: Nieuwemeerdijk 350
Postcode: 1171NV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Badhoevedorp nieuwemeerdijk, Broers Autobedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMA Badhoevedorp B.V. BMA Badhoevedorp B.V. 2 km Alleen als koper ben je belangrijk. Geen garantie als het geld kost, dan ook geen com...
Alarminbouw.nl Alarminbouw.nl 2 km Ik lever en monteer elektronica in auto"s motorfietsen, boten, waterscooters, fietsen...
D&S Bandenservice D&S Bandenservice 3 km Welkom bij D&S Bandenservice D&S Bandenservice is een bedrijf wat zich specialiseert...
Ottenhoff Motoren & Scooters Ottenhoff Motoren & Scooters 3 km Onbetrouwbaar. Meneer komt zijn afspraken niet na. Het is teveel gevraagd om even fat...
Arese Trade Arese Trade 3 km onderdelen besteld in augustus, ik heb na een maand zelf contact moeten opnemen om te...
Recensies
Een paar weken geleden en mooie Ford focus uit 2015 gekocht met alle opties die er maar zijn voor een zeer scherpe prijs. Met de proefrit ging op het dashbord het bandenspanningslampje branden, er bleken geen sensoren in de velgen te zitten. Dit was geen probleem, de kosten zijn door de broers vergoed! Een bedrijf die goed aan te raden is om een leuke auto voor een scherpe prijs te kopen!
Ik heb een aantal maanden geleden een rode polo gekocht, echt een Top auto en bijzonder goeie service van de broers autos! direct na de verkoop had ik wat problemen, na een belletje met de broers stuurde zij direct een monteur met vervangend vervoer en de problemen zijn zonder extra kosten voor mij opgelost, na de reparatie werd mijn auto zelfs weer netjes thuis gebracht en het vervangende vervoer weer opgehaald! ondertussen rijd ik al maanden heerlijk in deze auto, hij ging zonder problemen door de APK en de monteur kon niet ophouden met vertellen hoe goed de auto onderhouden was. Ik raad iedereen aan om hier eens te kijken.
Tijdje geleden heb ik mijn eerste auto een fiat 500 gekocht, zeer nette auto! De broers hebben mij goed geholpen, en ik voelde me er meteen op mijn gemak. De prijs-kwaliteit zeer goed. Ik zou er zo nog een auto kopen! Bedankt de broers voor de top service!
super vriendelijk bedrijf. Auto zeer goed afgeleverd en de koffie is inderdaad heerlijk. Zelf later op de dag na thuis komst gebeld hoe de auto reed en of alles naar wens was. Dit bedrijf is echt een aanrader. Wij zelf zijn helemaal van uit midden Limburg erna toe gegaan. Dit was een goede beslissing van ons.
Ik heb enige weken een Seat Leon taxi gekocht, Had er begin wel pech mee, maar de heren vonden het erg vervelend voor me, en hebben me enorm geholpen, Mijn vrouw kreeg een mooie bos bloemen, Top service!! Komende auto koop ik weer bij de heren, service is geweldig. Dank jullie wel, en voor iedereen die betrouwbaar adres zoekt ga naar Broers Badhoevedorp!!
Enige tijd geleden een auto gekocht bij De Broer Auto's, tot nu heel tevreden over deze auto deze review is later geschreven zodat er wat ervaring aan ten grondslag lag. De Broer Auto's is een warm familie bedrijf, schakelt snel, is bereid mee te denken en hebben prima koffie. Kortom een prima plek om een auto te halen! Als ik dan toch 1 verbeterpunt voor de toekomst mag aandragen dan zou deze zijn om auto's aan te bieden met een bepaald garantie pakket, hierdoor wordt een breder spectrum aan consumenten ook aangesproken namelijk degene die dit belangrijk vinden bij een dure aanschaf Met vriendelijke groet, Duco
Een zeer nette vw polo hier opgehaald. Vriendelijk ontvangen met koffie. Eerlijk zaken gedaan. Dit bedrijf heeft een variatie aan auto's. Prijs kwaliteit is zoals het hoort en wat je kan verwachten van een "tweede hands" auto. Heb hem net dus even afwachten hoe het verloopt.....blijft altijd een gok met auto's.
Vanuit Eindhoven gekomen om een 'zeer zeer nette auto' te bezichtigen, maar het was een auto met meerdere serieuze deuken, krassen, barst in koplamp, hagelschade, etc. Dus eerder 'zeer zeer slechte auto'. Dikke 1 ster voor zulke garages! Volgens de verkoper zijn zulke auto's normaal in Amsterdam?! Vertrouw geen fotos's.
Wij hebben er een auto aangeschaft. Heel netjes geholpen ter plaatsen. Rijden naar huis en daar sprong het lampje van de motor aan. We mochten terug komen om te kijken wat het was maar ook laten uitlezen bij onze eigen garage ivm de reistijd. Als we voor reparatie maar zouden laten weten wat het zou kosten. Uiteraard gedaan, kosten betaald voor het uitlezen, meteen doorgegeven wat ze constateerde maar tot op heden 0,0 reactie terug. Erg jammer!
Goede ervaring met dit bedrijf! Zelfs op 1 januari konden wij terecht voor een hele nette Skoda Fabia. De auto rijdt als nieuw Wij zijn zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid