facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Broekbeke visvijvers

Info

Visvijvers waar men kan vissen op forel, steur, karper en meerval.

Geschiedenis

Midden in het Twentse landschap ligt Visvijvers De Broekbeke. Temidden van een mooi aangelegd park liggen 5 visvijvers, een kantine en een overdekt terras met een prachtig uitzicht op de vijvers. Bij deze vijvers kunt u vissen op regenboogforel, zalmforel, karper, steur en meerval.



"Midden in het Twentse landschap ligt Visvijvers / Restaurant De Broekbeke. Te midden van een mooi aangelegd park liggen 5 visvijvers, een gezellig paviljoen met 2 overdekte terrassen, waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje. De menukaart biedt u een ruime keuze uit diverse gerechten en dranken.U kunt bij ons vissen op regenboogforel en zalmforel op één van onze 3 verschillende forellenvijvers.of vissen op kleine karpers in onze karpervijver of vissen op karpers, steuren en meervallen met een gewicht van tussen de 5kg en 40kg in onze Catch & Release vijver. Al met al een gevarieerd aanbod van diverse mooie, grote en supersterke vissoorten. Daarnaast zetten we meerdere malen per jaar goudforellen en beekridders uit."
Adres: Hardenbergerweg 145, 7678 VR Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546 631361
ln.ekebkeorbed@ofni
Stad: Geesteren
Route: Hardenbergerweg 145
Postcode: 7678 VR



op zoek naar gerelateerd: forelvissen beerze, visvijver hengelo, visvijver reutum, visvijvers gelderland, steur vissen, forelvissen diepenheim, steur vissen drenthe, forelvissen hellendoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal Maathuis Stal Maathuis 3 km Mooie stal perfect voor elkaar.
Recensies
Mooie vijvers met genoeg visword evt bijgevuld . Aardig personeel en uiterst behulpzaam, ook voor een onervaren visser zoals ik.
Leuke plek om te vissen. Goede kantine erbij met redelijke prijzen. Terrein ziet er verzorgd uit.
Leuk als groepsuitje. Je kunt daar een hengel lenen! Aardig personeel. Al met al, goed voor elkaar!
Leuk uitje,ook als je geen visser bent
Mooie locatie! Heerlijke bbq ,we hebben er een familiefeest gehouden..was top geregeld!
Leuke omgeving om te vissen en je kunt er ook nog eten
Leuk kinderfeestje gevierd. Met warm weer 32 C ook nog gevangen.
Leuke locatie om te vissen, van alles te regelen, hier met werk geweest, na het vissen lekker buffet gehad
Leuke vijvers met mooie vissen , we hebben er veel mogen vangen ! Wel soms beetje te druk kwa vissers aan de vijvertjes waardoor er weinig plek over blijft om te vissen .
Mooie vis vijvers regelmatig mooie vangsten en en prettige bediening er is ook een klein winkeltje voor aankoop van vis spullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid