facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Brinkhoeve

Adres: Brinkweg 1, 7846AW Noord-Sleen
Telefoonnummer: +31 591 36 18 91
Stad: Noord-Sleen
Route: Brinkweg 1
Postcode: 7846AW


Recensies
Een minicamping die terug gaat in de tijd voor je gevoel. Ook een groene camping met veel bomen, bossen, planten. Schoon sanitair ietwat gedateerd. Geschikt voor caravans, tenten, en Campers, deze hebben een eigen lokatie. Ook is er een theeschenkerij. De uitbaters zijn vriendelijke behulpzame mensen. Een supermarkt in Berlicum op 2 km. Kortom een aanrader voor een ieder die niet van luxe campings houdt, alsmede slagbomen en overige luxe.
Prachtige camperplaatsen, tussen schitterend groen! Een heerlijke theeschenkerij en ook lekker en betaalbaar avondeten. Fijne familie, schoon sanitair. Gezellig opgezet, hier kom je tot rust! Franeker, Harlingen en Leeuwarden binnen 20 km. Bushalte voor de deur. Maar eigenlijk wil je alleen maar op de camping blijven van het moois genieten en taart eten in de theeschenkerij.. Aanrader!!
Je hebt het gevoel even op vakantie te zijnService: 5/5
Een heerlijke camping waar het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan. Zeer vriendelijke uitbaters en gedateerd maar superschoon sanitair. Ook de prijs lijkt van vorige eeuw te zijn. Kortom een aanrader.
Leuke camperplaats, gezellig en gemoedelijk in een mooie omgeving. Het enige minpuntje dat wij konden ontdekken is de WiFi verbinding. Wat ons betreft echt een aanrader!
Heel mooie plek voor campers en mooi uitzicht en een lekker teras .letterlijk en natuurlijk
Wat een vriendelijke bediening. Mooie camping met een boerenschuur waar Horeca in te vinden is. Heel idyllisch. En wateen fijne prijzen voor de consumpties.
Wat hebben we weer heerlijke dagen gehad op deze fijne camping. Prachtige plekken voor onze daktent. Tot de volgende keer!
Goed ontvangen door aardige eigenaars, mooie omgeving, mooie en ruime camperplaatsen, schoon sanitair
Heerlijke camping met mooie plaatsen voor camper/caravan/tent. Sanitair gewoon netjes en schoon en dus een absolute aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid