facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bresser

De Bresser

Info

De Bresser is gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud.



""De Bresser in Ravenstein is een middelgroot schildersbedrijf met een lange historie. In 2018 hebben we ons 90-jarig jubileum gevierd! Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk en alles wat daarbij komt kijken, zoals de inspectie van de staat van onderhoud van onroerend goed, het opstellen van meerjarenbegrotingen, de organisatie van onderhoudswerkzaamheden en technische - en kleuradvisering. We hebben veel ervaring met onderhoud en renovatie van oude panden. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen, die hun kennis en kunde op peil houden door bijscholing. Sinds 2000 is De Bresser VCA -gecertificeerd.""
Adres: De Verver 5, 5371 MZ Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486-411446
Stad: Ravenstein
Route: De Verver 5
Postcode: 5371 MZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bresser telescoop, De Bresser Oisterwijk, BRESSER TNS1, Bresser Benelux Hoogeveen, Bresser WIFI 4Cast weerstation, Bresser usb microscope digital, BRESSER Messier Telescoop, Bresser USB microscope driver Windows 10
Recensies
Vastgoedonderhoud - exclusief schilderwerk - monumentaal onderhoud kwaliteitschilderwerk voor een mooie prijs! Vakkundig personeel!
een zeer korrecte bedrijfsvoering vakkundige offerte en zeer fraai schilderwerk uitgevoerd door 2 schilders vakmensen die ons huis binnen hebben geschilderd. .prijs/kwaliteit was erg goed!!
Kwaliteit en service met goed advies echte professionals!
Net bedrijf met vaklui
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid