facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De breibar

De breibar

Info

Webshop voor brei- en haakgarens en toebehoren. Nu iedere dinsdag open van 13 tot 17 uur en op de donderdagavond van 19 tot 21 uur .Langskomen/afhalen op een andere dag/tijd kan ook, in overleg .

Geschiedenis

De breibar is een online winkel met een zeer ruime keus in garens van Scheepjeswol , Schachenmayr en Lammy Yarns, brei- en haaknaalden en veel toebehoren. Iedere dinsdag inloop van 13 tot 17 uur, i.v.m wisselende werktijden op andere dagen graag even bellen of mailen.

Producten

Haakgaren, breigaren , boeken, kant en klare pakketten en toebehoren.



"De breibar is een online winkel met een zeer ruime keus in Scheepjes wol en garens , brei- en haaknaalden, CAL pakketten, haak pakketten en veel toebehoren."
Adres: Trekweg 6, 9104 ab Damwoude
Telefoonnummer: 0511 702118 of 06 15077242
moc.liamg@lupsstyl
Stad: Damwoude
Route: Trekweg 6
Postcode: 9104 ab



op zoek naar gerelateerd: breibar damwoude, scheepjeswol
Recensies
Een heerlijke winkel om even rond te sneupen. Jikke wil je bij alles wel helpen en wat er niet op voorraad is, wordt meteen besteld.
Supersnel bestelling ontvangen, ik had nog vragen en ik ben heel vriendelijk te woord gestaan alles netjes afgehandeld. Het garen is helemaal niet te duur. Ik zal er zeker vaker bestellen en mn vrienden aanraden.
Ik bestel altijd graag bij de Breibar. Als ik iets zoek, kijk ik eerst of de Breibar het heeft. en dat is meestal wel zo De levering is altijd erg vlot, de artikelen worden met zorg verpakt en er zit altijd een kleine attentie bij. Laatst bestelde ik garen voor een omslagdoek en had een sjaal-spel erbij besteld. Die kreeg ik keurig, maar tot mijn grote verrassing zat er nóg een speld in de doos. Die kreeg ik cadeau, stond op het kaartje. Het was dé perfecte kleur voor bij het garen! Daaraan kun je merken dat de artikelen persoonlijk en met liefde voor je worden uitgezocht en ingepakt.
Snelle levering van leuke Friesland artikelen. Netjes verpakt met een lief kaartje erbij. helemaal top!
Ik had per ongeluk iets besteld wat niet in de goede maat was. De maat wordt verder niet geadverteerd op de site maar ik had het ook kunnen vragen. Andere maten hadden ze niet, dus ik wou het terugsturen. Vervolgens koste dit mij 7,25 euro om terug te sturen. Echter had dit met een brievenbus pakket gekunt waarvan ik niet op de hoogte was en door het bedrijf pas achteraf werd geinformeerd. Dan had het maar 3 euro gekost. Dus dit heeft mij 7,25 gekost, voor niks in feite. Ik had een beetje coulance wel netjes gevonden, maar de communicatie is erg kortaf. Dus: LET OP! JE MOET ZELF JE RETOURKOSTEN BETALEN HIER!
Netjes geprijsd, snel bezorgd , presentjes zeer gewaardeerd, kortom toppie!
Super service, snelle levering en krijg altijd een leuke attentie erbij. Mijn vaste prik voor Scheepjes garen
Supersnel ontvangen, netjes verpakt! Zal hier zeer zeker weer bestellen. Top!!
Wat een ontzettend uitgebreide sortering en een hele vriendelijke dame die je heel goed adviseert, een aanrader!!!
Super! Mevrouw is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker geen laatste bezoekje aan deze winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid