facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Brasserie

De Brasserie

Geschiedenis

In de Brasserie Ter Reede kunt u terecht voor een kopje koffie met gebak of een lekkere lunch van de uitgebreide lunchkaart. Maar ook om een hapje te eten bent u van harte welkom. Op de kaart zijn gerechten uit de wereldkeuken te vinden. Dit terwijl de koks uit de Brasserie zo veel mogelijk biologische ingrediënten uit eigen regio gebruiken. Wij zoeken naar leveranciers die op authentieke wijze omgaan met hun producten en dichtbij 'huis' wonen.

Naast de seizoensgebonde menukaart, serveert de Brasserie ook een maandelijks wisselend Menu van de Chef, elke dag een andere dagschotel, met varierende prijzen van €9,95 tot en met €13,95 afhankelijk van het gerecht.

Adres: Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen
Telefoonnummer: 0118 448 439
Stad: Vlissingen
Route: Vredehoflaan 370
Postcode: 4382 CJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkoop uit eten in Vlissingen, Restaurant Boulevard Evertsen Vlissingen, Restaurant Vlissingen Boulevard, De Dighter Vlissingen, Vlissingen haven restaurant, Menukaart Boulevard 17 Vlissingen, Brasserie Evertsen menukaart, Restaurant Vlissingen strand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Sofra Restaurant Sofra 1 km Eten was goed te doen, lekker en meer dan voldoende, aardig personeel en de wc's zijn...
Recensies
Heerlijk eten.. en afhaal goed geregeld. We waren te laat met ophalen, dus beetje domnvan ons
Werkelijk een restaurant waar je waar krijgt voor je geld. Unieke locatie en vakbekwaam personeel. Ik heb er al regelmatig van genoten. M Meulmeester.
Wij zijn als veganisten komen eten, geweldig, super service en heerlijk gegeten. 100% aan te bevelen
Als je een hoofdoek draagt word je er niet gewaardeerd. We kwamen binnen lopen, er werd gezegd “Marokko komt binnen”. Dus Marokko ging meteen naar buiten om bij de concurrent te drinken.
Gezellig restaurant / beachbar. Heerlijk gegeten. Verse vis goede porties mooi opgediend. Personeel is absoluut top. Service met een glimlach en perfecte dienstverlening met aandacht voor de klant. Absoluut 5 sterren waard. En die geef ik ook. Kom er graag nog eens terug. Bedankt.
Heerlijk en super verzorgd eten: Aanrader!
Een leuk restaurant op een stukje lopen van het centrum, het heeft een niet alledaagse kaart met lekkere gerechten die, ook lekker, niet zo groot zijn. Top.
Lekker gegeten, goeie service. Ging iets mis met de bestelling maar werd prima opgelost zoal het hoort
Gunstige ligging, goed bereikbaar en met een mooi uitzicht op het strand. Verder heerlijk gegeten en de bediening was erg vriendelijk. Het is wat prijzig, maar de kwaliteit van eten is dan ook goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid