facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Branding

Info

Strandpaviljoen De Branding

Geschiedenis

Op het strand van Terschelling, in Midsland aan Zee, vind je Strandpaviljoen De Branding. De plek waar altijd iets is om van te genieten: het altijd schitterende brede strand,een prachtige zonsondergang, lekker eten en drinken voor jong en oud, stapels tijdschriften en (eiland)boeken, een knisperend haardvuur. Oftewel het ultieme eilandgevoel! Tot ziens op Terschelling!

Adres: Midsland aan Zee, Midsland Aan Zee, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: +31562448411
ln.gnidnarbedneojlivapdnarts@ofni
Stad: Midsland aan Zee
Route: Midsland aan Zee



op zoek naar gerelateerd: de branding yerseke, de branding vlissingen, de branding betekenis, basisschool de branding swifterbant, de branding zoutelande, de branding utrecht, de branding noordwijk, de branding terschelling
Recensies
Mooie locatie op Terschelling met goede, snelle bediening en lekkere hapjes en drankjes. Precies wat je nodig hebt na je fietstocht door de duinen en bossen of na je strandwandeling.
Hele aardige bediening, mooi terras en binnen erg gezellig ingericht. Een lekker diner voor een goede prijs.
Mooie plek aan het strand in Midsland aan zee. Lekker buiten gezeten en een patat Terschellinger runder stoofvlees gehad.
Een fijn buitenterras. Achter de schermen zit je goed uit de wind. Het eten was prima nachoschotel
Heerlijk Cranberry gebakje, zeker een aanrader om te nemen. Koffie is goed van smaak en snel gebracht. De locatie is echt fantastisch, het interieur is enorm mooi, licht en het voelt net als thuiskomen. Helaas was het personeel wat minder gastgericht. Een meisje wat ons hielp was erg aardig, maar de rest was nogal kortaf en waren niet bezig met de gasten. Jammer, want deze tent is leuk om te bezoeken.
Heerlijk genoten van een strandwandeling bij Midsland aan Zee. Daarna opwarmen bij De Branding met een warme chocolademelk met licor 43....heerlijk. Vriendelijk personeel.
Heerlijk op het terras gezeten in de zon, ondanks dat het vrij fris was. Goede gastheer en lekkere hapjes gehad.
Na een tijd fietsen kwamen we aan bij De Branding en we werden vriendelijk ontvangen. We kozen een tafeltje en werden al snel bediend. Na onze bestelling wouden we een andere tafel dit was geen probleem. Het eten was heerlijk en snel klaar. Ik raad Strandpaviljoen De Branding aan
Snelle en vriendelijke bediening. Binnen een kwartier stond het eten al op tafel. 2 x tomatensoep en 2 x Patatje Terschelling met runderstoofvlees. Groente waren erg vers. Bovendien smaakte de tomatensoep ook erg goed. Het paviljoen ligt tenslotte pal aan zee. Mooi uitzicht dus.
Heerlijk genoten van een gember thee met een duindoorn gebakje volledig geplukt hier op het eiland door Guus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid