facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bourgondiër Hulst

De Bourgondiër Hulst

Info

De lokatie in Zeeuws-Vlaanderen om te eten, drinken of feesten. Ideaal vanwege binnen- en buitenspeeltuin met gratis toegang. Barbecue, steengrill, buffet.

Geschiedenis

De lokatie in Zeeuws-Vlaanderen om te eten, drinken of feesten. Ideaal vanwege binnen- en buitenspeeltuin met gratis toegang. Barbecue, steengrill, buffet, koffietafel of a la carte? Alles is mogelijk! Het adres voor babyborrel, bedrijfsfeest, bruiloft etc. Vier zalen met een totale capaciteit tot 600 personen.

Adres: Tolweg 109, 4561 RL Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: 0031114760170
ln.tsluhreidnogruobed@ofni
Stad: Hulst
Route: Tolweg 109
Postcode: 4561 RL



op zoek naar gerelateerd: de bourgondiër hulst, nederland, bourgondier bowlen, bourgondier hulst bowling, bourgondier hulst scooter, de bourgondier hulst bowlen, binnenspeeltuin hulst, bourgondier hulst openingstijden, bowlen hulst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Kwebbel Cafe Kwebbel 5 km Goede plek om te drinken ,en heerlijk en niet te duur om te eten.
Recensies
Je hebt je verheugd op de afsluiting van de dag..maar wat viel dat tegen.Met 4 volwassenen en 2 kinderen lekker de dag afsluiten.mooie GELEGENHEID, MET VEEL SPEELTOESTELLEN VOOR DE KINDEREN. Maar bij de bestelling ging t al mis. We wilden met 2 personen mosselen, want je bent per slot van rekening in Zeeland, en met 4 personen steengrillen. Dat kan niet aan 1 tafel. Dan gaan de mosseleters aan een tafel zitten en de steengrillers aan 1. Nee dat kan niet.. ???? Dan komt ineens naar voren dat 2 volwassenen en 2 kinderen geen 4 personen zijn.???? En als dat moeilijk wordt dan ineens steengrillen hadden jullie van te voren moeten reserveren.Totaal geen begrip of een fijne of een goede uitleg.. uiteindelijk dan maar voor steengrillen gekozen. Toen we klaar waren gaf 1 serveerster aand dat we nog een toetje kregen..Na half uur wachten toch maar eens gevraagd... Maar helaas op woensdag is dat niet!!! Een meisje van de bediening gaf aan dat het allemaal wel heel vervelend was, maar geen oplossing..Vlug betalen en nooit meer terug.
Zeer vriendelijke bediening. Voorgerechten waren goed. Tournedos niet te snijden of te kauwen pezen en draden. Gemeld en laten zien. Volle pond moeten betalen. Mosselen waren lauw. Alles toch wel flink aan de prijs. Valt in het genre vreetschuur.
Super leuke locatie, voor ontspanning met daarna lekker eten
Nare ervaring afgelopen weekend: we waren daar met een groep van meer dan 40 mensen kids inclusief, waarvan we vooraf gemeld hadden dat er 2 kids een stofwisselingsziekte hadden. Zij zouden enkel frietjes met appelmoes eten, de rest van het gezelschap de BBQ formule. Groot was onze verbazing dat we voor de 2 kids de volle pot mochten betalen. Het was namelijk niet de schuld van de uitbater dat deze kinderen een dergelijke ziekte hadden. Moet je weten dat we het voor het 2de jaar op rij De Bourgondiër hadden uitgekozen als locatie voor het eindeseizoensfeest van de voetbal van onze kids. Ik denk niet dat we er nog snel naartoe zullen gaan, noch mensen aanraden om er heen te gaan. Blijkbaar is de geldzucht groter dan een menselijke benadering van de feiten... Of hoe een ogenschijnlijk banaal feit, hetgeen makkelijk te ontzenuwen was, toch zorgt voor een wrange nasmaak!
We waren met 7 mensen aan het mitsjengolven toen er één zijn been brak wij allemaal van slag was die persoon met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis maar na afloop hebben ze niet gevraagd hoe het met ons ging kon nog geen gratis drankje af er was weinig belangstelling achteraf en dat was de Bourgondiër
Heb er al enkele malen gegeten telkens toppie,en een fijne bediening !
Zeer leuk om te doen met kinderen, en lekker om te eten, tijdens kunnen de kinderen in een binnenspeeltuin spelen. Bowling was ook héél leuk en goed georganiseerd. Een top dagje!
De kinderen hebben een prachtige dag gehad
Leuk om is te zijn geweest. Goed eten en goede service
Heel gezellig alleen is het eten nooit echt perfect
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid