facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boterlap

De Boterlap

Info

Midden in het centrum van Harderwijk, ligt café-restaurant de Boterlap. De Boterlap is een gezellige, bruine kroeg. In de zomer siert ons terras een groot gedeelte van het martkplein.

Adres: Markt 5 , Harderwijk 3841 CE, NL
Telefoonnummer: 0341 429 660
ln.palretobed@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Markt 5
Postcode: 3841 CE


Openingstijden

Maandag: 10:00-01:00
Dinsdag: 10:00-01:00
Woensdag: 10:00-01:00
Donderdag: 10:00-01:00
Vrijdag: 10:00-01:00
Zaterdag: 10:00-01:00
Zondag: 10:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: de boterlap ermelo, boterlap betekenis, de boterlap ermelo menukaart, tapas ermelo, wat is een boterlap, restaurant harderwijk, boterlap openingstijden, de schout van ermel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Graaf Van Gelre De Graaf Van Gelre 67 meter Super vriendelijk bediening, het was druk in de keuken en de medewerkster attendeerde...
Best Western Hotel Baars Best Western Hotel Baars 277 meter Prima hotel, weinig tot geen parkeerplaatsen rond het hotel. Dichtstbijzijnde 10 min ...
De Bank De Bank 388 meter Brasserie De Bank biedt uitzicht op de Smeepoort en onze locatie sluit prima aan bij ...
Recensies
Prima lunch hier genoten. We zaten op het terras, door schermen en luifel redelijk winddicht. Keuze gemaakt voor club sandwich, mooie grote stukken vers brood en goede kip. Ook de patat was erg smaakvol, beslist geen snackbar kwaliteit! Vergeet niet je QR scanner te installeren, want het menu kun je alleen op die manier raadplegen.
Bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. We kregen een tafel in het restaurant op de rand van het buitenterras. Hier hadden we overlast van de rook, de rook was afkomstig van gasten van het buitenterras. Voorgerecht was een carpaccio en die was uitstekend. Wat betreft hoofdgerecht hadden we o.a. besteld een ribeye en die was niet zoals gevraagd medium, maar done. Patat was koud en op de patat waren rooie pepers geplaatst, daar moet je maar van houden. Ik had er meer van verwacht, gezien de mooie en goede ressensies.
Mooie locatie in hartje Harderwijk. Fijne bediening en een paar mooie vegetarische gerechten. Aanrader.
Gisterenavond gegeten eten was niet lekker en veel te duur. Plakje vlees besteld voor 2 personen 75 euro wat er op lag was zeker geen 75 euro waard, eerder 40 euro. Dan nog de kwaliteit van het vlees droog rauw en buiten kant verbrand. Ik kon de kok zien en zag al dat het vlees gecremeerd werd. Voor mij geen 2 keer meer. Je kan beter naar de thai om de hoek gaan daar hebben we daarna wel lekker gegeten.
Super gezellige plaats, zelf met een groep buiten op het terras gezeten onder de heaters. Personeel erg vriendelijk, vrolijk en snel in de bediening.Eten: 5/5
Gisteren gegeten. Wat was dat slecht. Open keuken dus je ziet alles. Kok die zijn zweethoofd even af veegd met zijn handen en daarna gewoon weer verder gaat met vlees. Vlammen hoog uit de BBQ vlees dus verbrand van buiten maar rauw van binnen. Kwaliteit van het vlees ook niet best. Prijs van 75 euro voor een plankje voor 2 personen waar net vlees op lag voor 1 persoon en nog geen 30 euro waard. Jammer dat er zo word gerommeld. Geen aanrader.
We hebben geprobeerd om hier wat te eten. Helaas niet gelukt. Het zag er gezellig uit, maar toen we binnenkwamen en een plekje hadden gevonden. Moesten we erg lang wachten tot er iemand lang kwam om te vragen wat we wilden eten/drinken. Ben nog naar de wc geweest, maar die was erg verouderd, geen zeep, blower werkte niet. Toen ik terug kwam was er nog steeds niemand geweest. Degene naast ons is bij de bar gaan bestellen. Hier pas ik voor. Als ik zoveel betaal voor het eten, dan verwacht ik ook dat we aan tafel geholpen worden. We zijn weer vertrokken.
De vis van het hoofdgerecht was droog en smakeloos. De huid was er vrijwel niet af te krijgen. Heter bakken lijkt me. Viel me echt ontzettend tegen. Verder was bij het voorgerecht het broodje onder de paling zo dik en gekruid dat de smaak van de paling volledig zoek was. Sfeer was wel goed en personeel zeer vriendelijk, maar de kok verdiend een draai om z'n oren.
Verrassend grote locatie met veel verschillende sferen. Open keuken. Leuke originele scheiding tussen dames- en herentoiletten. Eten prima in orde. Alleen de maaltijdsalade was wel met extreem veel sla. Voor zo’n 3 personen in verhouding wat te kort aan andere ingrediënten in de salade.
We hebben hier gegeten met een heerlijke temperatuur buiten op het terras. Dat is wel echt een pluspunt hier. Je kan prima zitten, lekker mensen kijken en lekker kletsen. Het eten vonden we lekker, maar eerlijk niet super bijzonder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid