facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bostent

De Bostent
Adres: Duinweg 115, 4356 GA Oostkapelle, Nederland
Telefoonnummer: 0118 581 933
Staat: Zeeland
District: Veere
Stad: Oostkapelle
Route: Duinweg
Huisnummer: 115
Postcode: 4356 GA


Openingstijden

maandag: 12:00–20:00
dinsdag: 12:00–20:00
woensdag: 12:00–20:00
donderdag: 12:00–20:00
vrijdag: 12:00–20:00
zaterdag: 12:00–20:00
zondag: 12:00–20:00

Recensies
de lekkerste friet van Zeeland, vriendelijk personeel en een gezellig terras. Bedankt!
Leuk en uitnodigend terras met betaalbaar assortiment en vriendelijke mensdn, bijna niets op aan te merken. Wel erg royaal met zout op de patat. Dat was de voorgaande keren ook zo. Wees gewaarschuwd!
Hamburger review: 5/10 Cheeseburger apocalypse susnnIk was vorig jaar hier gaan eten en natuurlijk bestelde ik een cheeseburger. Het brood was ok, de kaas en de hamburger ook. MAAR ze hadden zoveel saus erop gedaan dat je het wel een cheeseburger apocalypse kon noemen, het was eerder saus met burger dan burger met saus. Ik ben hier dus niet van gediend! In mijn goede oude tijd aten we geen saus met onze tulpenbollen! Bah Bah! De froet was zo froetig als ik me herinnerde. Friet had ook saus >:.nnDe sfeer was vreselijk, ik zag maar één klein ratje en ik had er wel meer verwacht! Ik vind die beesies altijd wel gezellig. Ik had hem wel van mijn burger gegeven natuurlijk! Hij was aan het spinnen.nnDe service vertrouw ik niet. Hij keek onnozel en dom en super dom alsof ik een goblin was.nnUiteindelijk zal ik terug komen, maar dan neem ik wel mijn eigen ratten mee! Duimpie omhoog! Zoals de jongeren van tegenwoordig dat zeggen. Dat vind ik wel heel mieters!
Als ze ergens een lekker frietje verkopen dan is het wel hier. Als we in de buurt zijn dan is dit altijd wel een must to go. Ze kopen zelf de aardappels en snijden ze. Niet Ingevroren of zo. Ze bakken ze zelf voor. Prima, al vele jaren.
Heel lekker eten en ze zijn ook heel vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid