facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bosparel

De Bosparel
Adres: nuijeneind 20, 5761 RG Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492-341307
Stad: Bakel
Route: nuijeneind 20
Postcode: 5761 RG



op zoek naar gerelateerd: Menukaart Bosparel Bakel, Bosparel bakel kerst, Bosparel 2go, Bosparel Bakel Social Deal, Steengrillen helmond, Kienen Bakel, Bakel nuijeneind, Tapas Bakel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zwaan De Zwaan 2 km Geweldige zaak gastvrij klant gericht en service hoog in het vaandel bezoekje waard v...
Herberg Grotels Hof Herberg Grotels Hof 2 km Verrast door de kwaliteit. Heerlijke gebak bij de koffie. Diner echt top. Biefstuk za...
Herberg Grotel's Hof Herberg Grotel's Hof 2 km Tihdens een tussenstop bij Grotel's een heerlijk broodje bockworst met een lekker ba...
Recensies
Heerlijke lunch gehad met koude en warme gerechten. Inclusief,soep, koffie, thee, melk, judorange en water voor maar € 16,95 per persoon. Personeel was heel vriendelijk.
Altijd weer goed eten hier: Gezellig op het terras zitten en genieten van prachtig gepresenteerde gerechten. Vooral de witte choco-bal, die smelt door de warme vanillesaus, was geweldig mooi en lekker! Alles was weer lekker en goede porties. Ook werden gerechten naar wens aangepast door de leuke gastheren. Aanrader !!
Heb er eigenlijk geen woorden voor... Het was vreselijk! Slecht eten wat nog bevroren was, matig saladebuffet en de dessert waren helemaal treurig. Een arme vrouw die voor iedereen moest zorgen maar die zelf aangaf in paniek te zijn omdat ze niet wist hoe ze een biertje moest tappen. Ongekend dit.
Net kerstbuffet gehad, super lekker..genoeg keuze,lief personeel..kortom heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar
Vriendelijk personeel mooie locatie, 1 teras met uitzicht op vijver en andere aan voorkant,zoals we konden zien zijn hier veel mogelijkheden, feestjes geven etc. Eten heerlijk en voldoende...geen kinderkaart,maar de kok maakte pannenkoek voor kleinkind..dus gevoel dat hier alles kan.. En niet te duur.
Koffie of thee met gebak is daar prima te doen. Maar je moet geen Oudhollandse spelen gaan doen. Je wordt in een muf en koud hij gezet. Met spellen uit het jaar nul. Daarna een bbq. Dit was geregeld via sociaal deal. Maar de bbq was een ramp. Een vies goor ding. Slecht te regelen waardoor het vlees niet goied gaar werd en zwart. Alles er om heen was erg kranig. Eet van te voren of eet later thuis. We moesten ook nog eens geregeld bedelen om drankjes. Sommige mensen uit onze groep gingen uiteindelijk zelf maar voor over spelen. Dus geen Bosparel meer voor ons. Bah.
Erg vriendelijk, vlot en gewoon lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Ik houd van een flink stuk vlees en werd niet teleurgesteld, zonder dat ik om een grote portie gevraagd had. Kindvriendelijkheid: Ik meen dat ze buiten konden spelen. Niet echt op gelet. Parkeren: Niet geteld maar leuk ruim voldoende. Rolstoeltoegankelijkheid: Ik zag geen belemmering, misschien dat iemand de deur moet open doen en houden
Gisteren hadden wij om 18.00 gereserveerd voor een periode van 3 uur. Om kwart over zes moesten we al vragen wanneer het eten aangevuld werd want bijna alle schalen waren leeg. Het was ronduit slecht alles was steeds op en een vrouw die ik niet kende zei tegen ons dat we met honger naar huis moesten. En dat voor 30 euro per persoo want nog geen tien euro waard was. Koude schotel was op ,vlees was op, rauwkost was op, ijs was op en het fruit moest denk dat nog geplukt worden want dat was er ook niet. Ik denk dat er ong 30 personen waren en wij waren met 5 . 3 personen hadden koffie en we moesten het doen met 1 lepeltje . Deze avond was echt ronduit schandalig voor deze belachelijke prijzen. Ik hoop dat er nog respons komt van de baas want dit kan echt niet !!
Hier op deze prachtige locatie in de Brabantse bossen hebben we het 60-jarige huwelijksfeest gevierd van onze ouders. Zo'n feest moet perfect zijn en dat was het ook. Eerst een receptie met feest in de ene zaal en daarna een etentje in de zaal ernaast. Prime georganiseerd en snelle bediening met drank en hapjes. Het eten was ook perfect geregeld en erg smaakvol, met veel keuze uit warme en koude gerechten. Ik was zelf dol op de rijst met saté, maar mijn kleindochter ging duidelijk voor de frietjes met kipkrokantjes. Om mij heen hoorde ik alleen maar positieve geluiden. Einde van het verhaal was dat mijn oudets een geweldige dag hadden en weer opgeladen zijn voor de komende vijf jaar. Dan wellicht opnieuw hier in deze parel in het bos.
De service was top. Het eten werd door de chef zelf gebracht. De spareribs vielen lekker van het bot af. Kortom ik heb heerlijk gegeten. En de cappuccino was ook super lekker! Mijn partner had de schnitzel met stroganofsaus en gebakken aardappelen, ook hij heeft heerlijk gegeten. Binnenkort gaan we er weer uiteten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid