facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boshutte

De Boshutte

Info

Welkom in ons gezellige vakantiehuisje 'De Boshutte' middenin de natuur. Laat je 's ochtends wekken door de fluitende vogels!

Geschiedenis

Gezellig en comfortabel vrijstaand huisje in de Achterhoek middenin de weilanden. Het is hier heerlijk rustig. Geniet van de ruisende bomen en fluitende vogels. Knusse inrichting met veel natuurlijke materialen.

Je kunt in de winter een lekker vuurtje stoken in de Deense houtkachel. Verwarm je chocolademelk of broodjes op de warmtesteen. Er is voldoende brandhout beschikbaar.

De keuken is eenvoudig maar compleet. Je kunt heerlijk warm douchen in de volledig gemoderniseerde badkamer met mengkraan van Grohe.

De omgeving
Het huisje ligt middenin de weilanden van de Achterhoek. De Achterhoek is een schitterend natuurgebied waar je veel kunt fietsen, wandelen, mountainbiken en relaxen. In Winterswijk is een meer (T hilgelo) en een openluchtzwembad waar je een frisse duik kunt nemen. Winterswijk is een gezellige stad met leuke winkels en lekkere restaurants. De Duitse grens is op steenworp afstand. In het huisje is een map met bezienswaardigheden in de buurt.



"Het huisje staat op een bos perceel van ruim duizend vierkante meter en is omringd door natuurgebieden. Het perceel is zonder hekwerken, beplantingen markeren de grenzen, slechts de terraszijde met tuin is afgerasterd. Een prachtige plek voor rust zoekers en natuur genieters.Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed de andere 2 slaapkamers hebben een dubbelbed. De woonkamer heeft een open keuken en grenst aan het tuinterras. Er is elektra, gas, water, riool en wifi aanwezig. Gas wordt gebruikt voor koken, warmwater en de centrale verwarming. Het huisje is recent van een nieuw dak en isolatie voorzien, alle ramen zijn dubbel glas."
Adres: Vredenseweg 150, Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-558181
Stad: Winterswijk
Route: Vredenseweg 150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
voortwisch.nl voortwisch.nl 408 meter Luxe en uniek gelegen vakantiewoningen in de Achterhoek
Vakantiehuisje De Eik Vakantiehuisje De Eik 4 km Hond vriendelijk vakantiehuis in een prachtige bosrijke omgeving, Hier kunt u heerlij...
Vakantieboerderij Pieriks Vakantieboerderij Pieriks 9 km Prachtige plek met alle ruimte om met een grote groep mensen lekker te genietenKamers...
Vakantieboerderij pieriks Vakantieboerderij pieriks 9 km Helaas veel overlast van defecte rookmelder, maar verder perfect
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid