facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Borrel Fabriek

De Borrel Fabriek

Info

DeBorrelFabriek -
A catering loving Family

Geschiedenis

ABOUT US

DeBorrelFabriek, opgericht in 2003 door ‘a catering loving family, is een creatieve concept cateraar die voorop loopt als het gaat om het anders-dan anders cateren.

Catering is een kunst die al je zintuigen prikkelt. Het is meer dan het serveren van eten en drinken. Onze cateringcreaties zoeken contact, willen dat er iets ontstaat. Eten en drinken verbindt mensen en wij doen dat met een vleug ‘je-ne-sais-quoi’ waar je blij van wordt. Wij noemen dat magie.

Wij denken altijd vanuit een totaalconcept en geloven erin dat onze opdrachtgevers recht hebben op nieuwe smaken gekoppeld aan nieuwe belevingen. Met het beste eten en drinken waar we zelf ook blij van worden. Op basis van lokale, gezonde én verse ingrediënten, geven wij onze gerechten een bijzondere presentatie en verpakking mee.

Ons DNA zorgt ervoor dat wij constant willen vernieuwen. Hierbij mixen we creativiteit, vakmanschap met simpelweg de liefde voor het vak.
Zo ontstaan er steeds nieuwe manieren van cateren en maken wij elk event bijzonder. Tel daarbij op de bevlogenheid van ons team dat 'magical moments' mogelijk maakt en zo proef je ons plezier.

DeBorrelFabriek - adding a little magic to your event!



Onze taak

We add a little magic to your event

Magie zit in het DNA van de Borrelfabriek. Het is de wens om steeds te vernieuwen en plezier te mixen met creativiteit en vakmanschap. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid om duurzaam eten en drinken te matchen met innovatieve concepten van nu en de toekomst waarmee wij het verschil maken. Zo bedenken wij steeds nieuwe manieren van cateren en maken elk event bijzonder.

Producten

Concept Catering, Evenementen, Full Service Catering, Inrichting & Styling



"Wij zijn een creatieve concept cateraar die voorop loopt als het gaat om het anders-dan anders cateren.Onze cateringcreaties zoeken contact, willen dat er iets ontstaat. Eten en drinken verbindt mensen en wij doen dat met een vleug ‘je-ne-sais-quoi’ waar je blij van wordt. Wij noemen dat magie.Wij denken altijd vanuit een totaalconcept en geloven erin dat onze opdrachtgevers recht hebben op nieuwe smaken gekoppeld aan nieuwe belevingen. Met het beste eten en drinken waar we zelf ook blij van worden. Op basis van lokale, gezonde én verse ingrediënten, geven wij onze gerechten een bijzondere presentatie en verpakking mee."
Adres: Elektronstraat 17 , Amsterdam 1014 AP, NL
Telefoonnummer: 020 675 8077
ln.keirbaflerrobed@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Elektronstraat 17
Postcode: 1014 AP



op zoek naar gerelateerd: de borrelfabriek vacatures, de borrelfabriek rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mét Smaak Mét Smaak 2 km Meisjes met Smaak catering bij PAN Amsterdam - een chaos! Meer dan 30 min om onze dra...
Cook Inn Catering Cook Inn Catering 3 km Top avond gehad bij Cook Inn voor mijn 30e verjaardag! Gezellige ruimte, leuke en goe...
De Laurier Kookstudio De Laurier Kookstudio 3 km Wij hebben ons huwelijks dinner in de kookstudio gegeven. De kookstudio is een bijzon...
DeFour DeFour 3 km Heerlijk eten, kleinschalig restaurant en een kok met liefde voor het vak. Vriendelij...
A Matter of Taste A Matter of Taste 3 km Al vaker de fantastische service van Matter of Taste mogen ervaren tijdens verschille...
Meneer & Mevrouw Keus Meneer & Mevrouw Keus 3 km Restaurant Bilderdijkstraat 140
Rainarai Rainarai 3 km
Marvin Marvin 3 km Zit erg leuk uit eten is lekker en vriendelijke bediening!
Hete Peper Catering Hete Peper Catering 3 km Vreemde bedrijfsvoering. Ze schrijven 30 minuten pauze af van je shift zonder dat er ...
Foodware Foodware 3 km Uitstekende lunch bij Foodware; stel zelf je maaltijd samen en neem mee of laat het t...
Vinnies at Nieuwezijds Kolk Vinnies at Nieuwezijds Kolk 3 km Hier heb je het gevoel dat je op vakantie bent. Veel toeristen die ook gewoon koffie ...
Microbar Microbar 3 km Bruin cafe met een eigenaresse met haar hart in Weert en Moesel. Niet alleen is ieder...
The Fabulous Shaker Boys The Fabulous Shaker Boys 3 km Graag had ik willen weten hoe goed jullie waren, helaas heb ik dat niet mogen ervaren...
Banda Bou Banda Bou 3 km Een treinreis gemaakt van totaal 1 uur en 20 minuten voor deze heerlijke lekkernijen!...
Kantjil Catering Kantjil Catering 4 km Van dat eten wordt ik blij, ook van het aardige personeel
Bite Me Bite Me 4 km
Recensies
Om medische redenen volg ik een glutenvrij dieet dit was ruim voor het evenement op lokatie waar ik aanwezig was bekent. Aan het begin van het event heb ik de verantwoordelijke aangeven dat ik glutenvrij eet en dat kruisbesmetting absoluut een probleem was. De keuken was open en ik heb ze met mijn eten bezig gezien waarbij geen enkele rekening gehouden werd met kruisbesmetting, zelfde keukengerei en vieze handschoenen. Toen ik ze daar op aansprak werd ik met verbazing aangekeken. Dus heb je gasten met een allergie of ander dieet is dit een afrader.
Ter gelegenheid van de opening van ons kantoor, een hele fijne samenwerking gehad met de Borrelfabriek. Een club met energie en oog voor detail.
Altijd een feest om met de Borrelfabriek te werken. Goede kwaliteit. Vrolijke club enthousiaste en harde werkers! en meer dan heeeeeerlijke catering. kortom een feestje!
Top catering bedrijf. Mooie gerechten. Gezellig personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
Voor anders dan anders zit je hier goed! Super team met super ideeen en heerlijk eten!
Mooie samenwerking met De Borrel Fabriek! Ze zijn enorm creatief, vertalen je wensen naar de realiteit, zijn professioneel en het eten was heerlijk. Ik kan ze alleen maar aanraden!
Geweldig personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid