facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bonte Belevenis

De Bonte Belevenis

Info

Een pony- en kinderboerderij. Genieten van koffie met gebak bij de houtkachel in het theehuis, terwijl de kids zich vermaken op een pony in een spannend avonturenpark of in onze nieuwe speelweide met uitdagende klim-en klauterpaden!

Geschiedenis

Ponyrijden vanaf 2,50 per rondje. U kunt natuurlijk ook genieten van de zelfgebakken appeltaart of een heerlijke foccacia zalm/kruidenkaas of geitenkaas met walnoten en honing. Informeer ook eens naar onze kinderfeestjes, shettenpret-uurtjes of pony-activiteiten. Ook uw eigen verjaardag met een hightea of bittergarnituur kunt u bij de Bonte Belevenis vieren! Informeer op 075-6878992 of kijk op onze website:www.bontebelevenis.nl

Adres: Vaartdijk 25 B 2, 1566PN Assendelft
Telefoonnummer: 075-6878992
Stad: Assendelft
Route: Vaartdijk 25 B 2
Postcode: 1566PN



op zoek naar gerelateerd: Bonte Belevenis Texel openingstijden, Kinderboerderij met ponyrijden, Kinderfeestje bonte belevenis, Bonte Belevenis facebook, Vaartdijk 25b assendelft, Pony rijden Den Haag, Pony rijden Rotterdam, Kinderfeestje Assendelft
Recensies
Leuke kinderboerderij. Mogelijkheid om paard te rijden en dat doe je dan via een leuk opgezet parcours. Gratis entree, wel even aanmelden bij het theehuis. Consumpties zijn daar te verkrijgen en een lekker terras. Zeker als de zon schijnt is het goed te doen. Voldoende parkeerruimte.
Heel erg leuk. Je kan pony rijden of spelen in de overdekte speeltuin . Zijn diverse fietsen,steppen en tractoren om op te rijden. Er is een kleine kinderboerderij en buiten een natuurspeeltuin. Ook zijn er volières met vogels. Er is ook een terras of je kan binnen wat eten en drinken.
Vond het een tegenvaller! Entree betalen voor een paar diertjes te bekijken en een mini speelhal wat er onverzorgd uitziet ik snap dat de dieren onderhouden moet worden. Maar 5 euro Entree voor die twee min dat je daar bent vind ik wel een beetje nep.
Pony verzorgen en pony rijden hartstikke leuk! Leuk speel gedeelte ook. Een minpuntje vind ik 2 grote honden die er los liepen. Niet iedereen is daar van gediend.
Dit is echt een aanrader met ons 3tjes was de entree €6,50 en omdat we de entree al hadden betaald hoefde we maar €3,- te betalen om een half uurtje met een pony te spelen. Dit is vooral in deze corona tijd ook een leuke plek om verjaardagen te vieren. We hebben nu alleen 1 probleem.... "Ik wil er elke dag voor altijd naar toe mama!"
Perfect vermaak voor de kinderen, lekker buiten bezig zijn, met een zeer relaxte en fijne sfeer! En lieve pony's
Leuke locatie om te ravotten. Alle dieren zijn zeer goed verzorgd. De meisjes zijn lief voor de pony's die genoeg rust, hooi en water krijgen tussen de ritjes door. Schminken wordt echt mooi en leuk gedaan. De fietsjes, steppen, driewielers en tractors zijn stuk en dat is jammer, maar ook niet veilig. Het zou mooi zijn dat te verbeteren.
Geweldige plek voor de kleintjes om hun verjaardag te vieren. Eerste kennismaking met pony's op een hele leuke manier gedaan. Mijn dochter heeft een droomverjaardag gehad!
Geiten, ponies, en vogels . Echt heel erg leuk voor de kleintjes. En niet duur.
De kinderen hebben hier veel plezier: pony borstelen en berijden, bij de geitjes kijken en spelen. Fijn terras voor ouders en heerlijke appeltaart. Jammer en onbegrijpelijk gezien dieren en doelgroep dat de boerderij niet rookvrij is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid