facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bongerd Groepsaccommodatie Gaanderen

De Bongerd Groepsaccommodatie Gaanderen

Info

Trainings en groepsaccomodatie De Bongerd.

Geschiedenis

Met onze accommodatie richten we ons op zakelijke groepen die een informele, rustige en comfortabele, plek zoeken voor een meerdaagse training, cursus of teambuildingsactiviteit.

Daarnaast is de Bongerd uitstekend geschikt voor familie-, vrienden-, en zorggroepen die op zoek zijn naar een ruime accommodatie met voldoende privacy voor een recratief verblijf.

Zelfverzorging en een verzorgd verblijf zijn beide mogelijk.

Adres: Kerkstraat 91, 7011 CK Gaanderen
Telefoonnummer: 0644115569
Stad: Gaanderen
Route: Kerkstraat 91
Postcode: 7011 CK



op zoek naar gerelateerd: De Bongerd Doetinchem, Groepsaccommodatie Achterhoek, Groepsaccommodatie Doetinchem, De Bongerd camping, De Bongerd Oldenzaal, Groepsaccommodatie Gelderland 20 personen, Groepsaccommodatie eigen slaapkamers, Groepsaccommodatie 25 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liv leef-leerhuis voor jonge moeders Liv leef-leerhuis voor jonge moeders 888 meter Liv is een leef-leerhuis voor jonge moeders. Een plek om je voor te bereiden op het z...
Bed & Breakfast De Wandhorst Bed & Breakfast De Wandhorst 913 meter Bed & Breakfast De Wandhorst biedt je rust en ruimte in een natuurlijke omgeving.
Bed & Breakfast Bed & Breakfast "De Wandhorst" 913 meter Een geweldige b en b goede voorzieningen en geweldige mensen
Recensies
Top accommodatie, heerlijk familieweekend gehad. Accommodatie van alle gemakken voorzien, ruim en schoon. Komen zeker een keer terug.
Geweldig groepsaccomodatie. Aan niets ontbreekt het. Elke slaapkamer een eigen badkamer. Goede keuken. Fijne buitenruimte. Een grote aanrader!
Prima locatie voor je familieweekend of zakelijke training. Eigenaar is vriendelijk en zeer flexibel. In overleg kan veel.
Prachtige ruime groepsaccommodatie. Heerlijk weekend gehad met de familie. Echt een aanrader!
Vriendelijke mensen, goede accommodatie. Een aanrader.
Groot ruim en goed verzorgd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid