facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bommel Eindhoven

De Bommel Eindhoven

Info

Welkom op de locatie pagina van de Bommel Meubelen Eindhoven (Son).

Onze officiële pagina is: www.facebook.com/debommelmeubelen/



"De Bommel Meubelen is opgericht door echte makers. Twee vrienden met creativiteit en technische kennis, de ideale combinatie. Wat ooit begon als kleinschalige meubelmakerij in een garage is in 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende meubelzaak met meerdere woonwinkels, waarbij het ambacht en de liefde voor het vak altijd centraal is blijven staan. We maken de mooiste eiken meubelen, gemaakt van eikenhout uit verantwoord bosbeheer. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment banken, stoelen en fauteuils. Al onze meubelen zijn tot stand gekomen met de expertise van onze makers. We produceren onze eigen meubels en onze vakmannen zijn in staat om voor jou met passie en precisie unieke meubels op maat te creëren."
Adres: Ekkersrijt 4107, 5692 DD Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 078 674 3000
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 4107
Postcode: 5692 DD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Bommel Meubelen Dordrecht, De Bommel Meubelen klantenservice, De Bommel Meubelen afdingen, De Bommel De Lier, Van Bommel Meubelen, De Bommel Outlet, De Bommel De Lier Outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelplein Ekkersrijt Meubelplein Ekkersrijt 34 meter Fijne winkel waar de verkopers nog wel heel veel tijd aan je besteden , we hebben er ...
Pronto Wonen Pronto Wonen 44 meter Altijd super vriendelijk en met alle tijd geholpen. Fijn dat we stoel even mee naar h...
IKEA IKEA 132 meter Er zijn 3 borden om mensen te waarschuwen over aanhanger difstal bij de lifts, eerst...
Grando Son keukens & bad Grando Son keukens & bad 211 meter Vriendelijke en vakkundige verkopers die echt met je mee denken. Er was een klein pro...
Bouman & Potter Bouman & Potter 1 km BOUMAN & POTTER. Een verrassende woonwinkel met alles in huis op het gebied van wonen...
Recensies
Tijdens 'n rondje door de store viel ons oog op 'n mooie stoel, we hebben uitgebreid advies en uitleg gekregen van Stefan Branten 'n verkoper met veel kennis van zaken, dit hebben wij erg gewaardeerd, we hebben het rondje na 'n bakkie ff afgemaakt en de stoel gekocht.
Goed geholpen door Martien uit Eindhoven, fijn interieur en stylingadvies gehad. Mooie meubels gekocht en fijn op tijd geleverd.
Mooie winkel met veel verschillende keuzes aan meubels en assecoires. Goed geholpen door het personeel. En het allerbelangrijkste geslaagd. Zeker de moeite waard om een keer binnen te lopen.
Zeer mooie winkel. Alles is netjes ingericht. Veel keuze ook. Koffie wordt aangeboden. Personeel is zeer vriendelijk en komt zelfs een praatje maken. Het is aangenaam rondwandelen hier. We hebben niets gekocht, dus over de service kunnen we niets zeggen..
Hele mooie stoelenset gekocht. Na levering bleek er eentje beschadigd. Binnen één week opgelost door te ruilen met een nieuwe op locatie. Super!
In de winkel uitstekend geholpen door een goede verkoper en twee kasten gekocht. Naservice en levering is dramatisch. Gigantisch groot contrast tussen winkel en klantenservice. Vertraging op levering was helaas te verwachtten maar transparantie en communicatie is ver te zoeken. Na 3 weken, zelf bellen op woensdag, hetzelfde te horen te krijgen: de kast komt volgende week bij u! Vandaag dan een mail ontvangen voor plannen bezorgmoment: Helaas wel pas mogelijk over twee weken, terwijl hij dus voor de derde keer op rij deze week bij ONS binnen te komen. Belachelijk hoe je te woord wordt gestaan aan de telefoon, valt me echt tegen van zo’n groot bedrijf. Mijn vertrouwen is zoek!
Koop hier niets. Bezint eer ge begint. SLECHTE SERVICE EVENZO SLECHTE VOORLICHTING IN WINKEL. Bank gekocht. Bank week erg af van bank in showroom. Wilde Bank retour laten halen en dan gaan ze moeilijk doen. Uiteindelijk een nieuwe bank waar nog niet op gezeten was retour laten halen en slechts helft van het geld terug ontvangen. Achteraf hadden we de recensies moeten lezen dan garden we hier nooit iets gekocht. Nu zie je redelijk wat goede recensies maar dat us niet helemaal zuivere koffie. Want wat is het geval Ze hebben laatst een actie op social media gehad dat als je een goede review schrijft voor hen dat je een waardebon kon winnen. Dus .... Naar mijn idee om de slechte reviews te compenseren.
Zeer slechte ervaring. Een dure bank gekocht die er na een paar maanden al niet meer uitziet. De klantenservice geeft aan dat dit normaal is en dat plooivorming hoort bij dit model. Dit is niet tegen ons verteld toen wij de bank kochten!! Voor zo'n flink bedrag verwacht je andere kwaliteit. Zie foto's.
Mooie meubels! Erg vriendelijk personeel met goede adviezen en tips. Bij levering van de meubels was een care-pakket vergeten, maar deze is alsnog via de post nagestuurd. Fijne service!
Alle meubels staan ruim opgezet. Veel keus. Heel mooi assortiment. Super vriendelijk personeel. Ze nemen alle tijd voor je. Goed geholpen waardoor wij geslaagd zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid