facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bolderkar

De Bolderkar
Adres: St.Thersiaplein 15 , Eindhoven 5652 Ev, NL
Telefoonnummer: 040 255 0094
Stad: Eindhoven
Route: St.Thersiaplein 15
Postcode: 5652 Ev


Openingstijden

Dinsdag: 13:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-16:30


op zoek naar gerelateerd: Ebike Eindhoven, Omafiets Eindhoven, Giant Eindhoven, Fietsenwinkel Eindhoven zondag open, Zadelmeting eindhoven, Bikefit Eindhoven, Mountainbike kopen Eindhoven, Fietsenmaker Eindhoven stratum
Recensies
Helemaal blij met mijn nieuwe tweedehands fietsje! Erg prettig geholpen, vriendelijke medewerkers, zeer behulpzaam. Ik ben de eerste de beste winkel binnen gelopen voor een fiets en meteen geslaagd! Nog wat kleine aanpassingen die ik wilde hebben ze direct gefixt, zoals andere handvatten, elastiek bagagedrager, bidonhouder in juiste kleur gemaakt, lampjes extra gecontroleerd, kettingslot en dat hebben ze meteen gedaan, wat een service! Zeer tevreden, ook over de prijs.
Prachtige fietsenzaak met zeer professioneel personeel. Mijn vrouw en ik hebben hier 2 pointer fietsen gekocht. De wijze van behandeling en begeleiding zijn goud waard. Deze zaak is zeer zeker voor het kopen van een fiets aan te raden.
Twee mooie en fijne fietsen gekocht. Verzekering werd geregeld evenals de accessoires. Omdat we meteen op vakantie gingen en mijn fietsmand nog niet binnen was, werd er een fietsmand tijdelijk geplaatst. Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers die met je meedenken en goede service verlenen. Topwinkel en werkplaats!
Bedankt voor de goede service mijn fiets was binnen 1 dag gemaakt er moest veel aangedaan worden helemaal toppie en vriendelijk en goed geholpen
Hier een erg mooie 2e hands retro koga fiets voor een hele leuke prijs gekocht. Fietst fantastisch. Zeer netjes en vriendelijk geholpen!
Sinds de zomer een nieuwe elektrische fiets gekocht bij De Bolderkar. Super geholpen door Niek. Een echte vakman, weet waar hij het over heeft. Eerste gratis onderhoudsbeurt gehad inmiddels en ook dit is weer super verlopen. Heel tevreden en blij met mijn nieuwe fiets! Aanrader!!
Wat een service, fantastisch! Dat kom je niet vaak meer tegen. Deze fijne mensen wens je goede zaken toe. Nogmaals bedankt!
Top service! Mooi aanbod van zowel gebruikte als nieuwe fietsen! En zeer kundig en vriendelijk personeel!
Ik heb bij de Bolderkar mijn fiets gekocht en later de wielen laten vervangen. Absoluut top service voor een zeer acceptabele prijs. Ik zou zes sterren geven als dat kon
Twee nieuwe fietsen gekocht mooie kleur lava blauw.oude fietsen ingeruild. Goede prijs voor gekregen. Heel tevreden over uitleg en service. En bedankt voor het brengen. Super tevreden. Bedankt. Hennie en lenie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid