facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boerschop groepsaccommodatie

De Boerschop groepsaccommodatie

Info

Een gastvrij verblijf in het hart van Salland....
Idyllische hoeve.
Uitstekende maaltijden.

Geschiedenis

Op de Boerschop wacht u een gastvrij onthaal in een rietgedekte boerderij. De gastenverblijven zijn rondom het erf gelegen en afhankelijk van de grootte van uw groep zowel gezamenlijk als apart te huur. Er zijn 14 slaapkamers voor 34 personen. De maaltijden worden in de sfeervolle eetkamer geserveerd, zijn verrassend gevarieerd en ambachtelijk bereid.

Adres: Butzelaarstraat 70, 8105 AR Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-301464
Stad: Luttenberg
Route: Butzelaarstraat 70
Postcode: 8105 AR



op zoek naar gerelateerd: Kampeerboerderij Overijssel, Butzelaarstraat Luttenberg, Groepsaccommodatie Holten, Groepsaccommodatie Nijkerk, Groepsaccommodatie Ommen, Groepsaccommodatie Twente, Groepsaccommodatie Overijssel 35 personen, Groepsaccommodatie Overijssel 20 personen
Recensies
Prachtige locatie en mooie wandelomgeving. We hebben heerlijk koffie gedronken en geluncht. Een echter aanrader - gastvrije mensen en gezellige ruimte voor een familiebijeenkomst.
Schitterende locatie met goede faciliteiten en gezellige gemeenschappelijke ruimte voor een grote groepen! De gastvrije eigenaren bereiden daarnaast een heerlijk diner en ontbijt tijdens het verblijf. Een echte aanrader!
Wij waren met een grote groep een weekend te gast bij De Boerschop. Een prima accommodatie voor gemêleerd gezelschap waaronder ook mindervaliden vrienden. We hadden geluk met het mooie weer waardoor we lekker buiten op het grote veld veel activiteiten konden doen. Eten was helemaal in orde, er werd goed rekening gehouden met de diverse wensen. Top weekend gehad!
Net een heerlijk familieweekend gehad bij de Boerschop. Genoeg ruimte voor iedereen, goed en veel sanitair. Grietje en haar man zorgden dat het ons aan niets ontbrak en hebben een fantastisch buffet gemaakt, waarbij ze rekening hebben gehouden met de dingen die mijn familie wel/niet graag at. Absoluut een aanrader!
groots opgezet met veel te doen voor kinderen zoals basketbal veld, trampoline schommels. het heeft wat onderhoud nodig maar in basis voor grote groep een aanrader omdat je veel ruimte hebt samen maar ook eigen kamers en hoekjes voor beetje rust.
Fijn familiefeest gehad. Mooie lokatie, lekkere barbecue, salades en drankjes. Was een mooie plek om samen te zijn.Service: 4/5
Mooi en gezellig ingericht, goede faciliteiten en lekker eten. Ook zeer fraai gelegen voor wandel- en fietstochten e.d.
Het ontbijt en diner waren ook prima verzorgd en lekker,een echte aanrader
in 1 woord: Fantastisch. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aanrader.
Mooi vakantie oord alleen de bedden vind ik wat te hard dunne matrassen maar wel een mooie omgeving en een groot veld waar je alles kan doen,bv voetballen, tafeltennissen volleyballen, of evt andere spellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid