facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boerderij Huizen

De Boerderij Huizen

Info

Theater | Sociaal-cultureel

In het het hart van het oude dorp van Huizen. Onderdeel van Spant!

Geschiedenis

De Boerderij Huizen is al ruim 35 jaar een theater, met grote namen als Van der Laan en Woe, Youp van 't Hek en Acda en De Munnik. De Boerderij Huizen staat bol van de intieme muziekoptredens, zondagmiddag voorstellingen, theater aan tafel avonden, cabaret en (kinder)voorstellingen. Bovendien is De Boerderij een officiële trouwlocatie van de gemeente Huizen.

Adres: Hellingstraat 9, 1271 VA Huizen
Telefoonnummer: 0355256252
Stad: Huizen
Route: Hellingstraat 9
Postcode: 1271 VA



op zoek naar gerelateerd: Boerderij Huizen agenda, De Boerderij Zoetermeer, Theater in Huizen, Spant Bussum, Theater Gooi, Kunstcafé Huizen, Ogene SPANT, Spant gids
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunst- & Cultuurmarkt Huizen Kunst- & Cultuurmarkt Huizen 517 meter De Kunst- & Cultuurmarkt Huizen die dit jaar weer plaatsvindt op het terrein naast De...
Recensies
Mooi gebouw maar teveel mensen binnen waardoor je heel krap zit. Lijkt me ook niet echt veilig als er brand uitbreekt. Parkeren is moeilijk niet fijn voor de bewoners.
Leuk theatertje, maar door de opstelling met tafeltjes lijken mensen te denken dat het een restaurant of kroeg is, en blijven dus de hele voorstelling praten. Verder prima!
Geweldig mooie zaal voor theater. Ik heb een Fado muziek band en zanger gezien. Geweldig,!!!
Heel sfeervol, gemoedelijke, mooie locatie in prachtig historisch dorp
Film hier gezien over de bevrijding van o.a. Hilversum maar er was al bijna geen zitplaats meer toen wij aankwamen. We waren doch ruim op tijd binnen dus genoegen moeten nemen met een houten pilaar in beeld. Hierdoor maar de helft van de film gezien erg jammer en ook veels te vol qua publiek.
Knusse zaal waarbij iedereen goed zicht had bij het optreden.
Leuke avond. Meubilair minder geschikt om lang te zitten Personeel zeer vriendelijk
Ontzettend leuk intiem theater in het prachtige plaatsje Huizen. Perfecte lokatie voor kleine voorstellingen. Zeer gastvrij en persoonlijk ontvangst.
De Boerderij is een ongelooflijk leuk klein theater. Onderdeel van Spant Bussum, maar geheel eigen en onderdeel van het mooie dorp Huizen. Programmering os mooi, maar de service, techniek en horeca zijn ook top!
Leuk,sfeervol theatertje. Jammer dat stoelen reserveren niet kan,nu moet je erg vroeg gaan zitten als je goede plek wilt.Achterin zie je helemaal niets. Ik kom lopend,maar met de auto geldt dat ook voor parkeren,dat is hier echt een drama.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid