facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boer Maatwerk in keukens

De Boer Maatwerk in keukens

Info

De Boer Maatwerk in keukens maakt vanuit eigen werkplaats keukens en interieur met aandacht voor specifieke wensen.



"Het moment dat je bij ons binnenstapt, weet je het. Hier zit je goed. Interieuradviseurs die oprecht zijn. Ontwerpers die luisteren en met je meedenken. Keukenmakers die je aangenaam weten te verrassen zonder dat je iets wordt opgedrongen.Samen geven we je ideeën vorm en visualiseren we je keuken- en interieurwensen in 3D. De Boer Maatwerk in Keukens maakt het persoonlijk. Benieuwd hoe wij jouw keuken op maat zouden ontwerpen? Maak een afspraak bij ons of gewoon bij jou thuis. Laten we je meteen zien wat er allemaal mogelijk is."
Adres: Gouderaksedijk 24, 2808NG Gouda
Telefoonnummer: 0850607716
Stad: Gouda
Route: Gouderaksedijk 24
Postcode: 2808NG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Maatwerk keukens, J en W keukens Gouda, Van 't Wout Interieurbouw, Kalmeijer Keukens, Keuken Gouda, Den Boer Gouda meubels, Keuken ontwerp laten maken
Recensies
Wat begon met een oriënterend gesprek is geëindigd in een mooie keuken van super kwaliteit en helemaal naar onze wensen en smaak. Anne heeft ons goed geadviseerd, zonder het gevoel te krijgen van gepushed te worden, erg prettig. Ook fijn was dat we de coördinatie van alles wat moest gebeuren rondom het plaatsen van de keuken uit handen konden geven. We kunnen De Boer Keukens in maatwerk echt van harte aanbevelen.
Op zoek naar een nieuwe keuken uiteindelijk in contact gekomen met Jacob de Boer. Na bezoek in Gouda heel fijn geholpen door Anne die bij ons thuis is geweest en met ons alle opties heeft besproken om uiteindelijk tot onze definitieve keuze te komen. De persoonlijke benadering heeft voor ons wel de doorslag gegeven om te kiezen voor een keuken bij De Boer Maatwerk in Keukens. Kan het iedereen aanraden. We zijn erg blij met onze keuken
Voor onze nieuwbouwwoning zochten we een keuken op maat gemaakt. Wij zijn bij de Boer terechtgekomen en gebaseerd op onze wensen, werd er een ontwerp gemaakt. Nu de keuken geïnstalleerd is, zijn we verschrikkelijk blij met het resultaat. Een groot compliment voor het gehele team van de Boer en ook voor het natuursteenbedrijf Ben Overkamp dat het prachtige marmerwerk heeft verzorgd.
En toen stond ineens Wouter voor de deur! Kwam een aanvulling op de keuken monteren. Liep gelijk nog even alle kastjes en laden langs en alles loopt weer op rolletjes! Deed het al maar toch! Vorig jaar een keuken gekocht. Echt maatwerk en blij hoe alles georganiseerd wordt. Zorgeloos, voor alles en iedereen wordt gezorgd. Anne maakt prachtige ontwerpen en heeft goede ideeën. De monteurs en iedereen die betrokken is leveren vakmanschap! Een aanrader voor iedereen die van plan is om een keuken te kopen En…. Service!! Top!
De Boer heeft voor ons een zeer fraaie keuken ontworpen alsmede een vaste inbouwkast in de woonkamer en een grote kastenwand in de master-bedroom. Van advies tot plaatsing is alles op een zeer prettige manier verlopen en was er op de afwerking niets aan te merken. Deskundige medewerkers die alles ook nog eens schoon en opgeruimd achterlaten is zeker wel een compliment waard.
Na 1 belletje met de Boer stond er dezelfde dag nog een keukenmonteur voor de deur om het probleem met mijn carrousel-kast op te lossen. Zij repareren zelfs keukens die ze zelf niet eens hebben geleverd! Kortom, een top bedrijf met vakmensen die weten waar ze het over hebben en snel de service verlenen die je nog maar zelden tegenkomt als je een vakman nodig hebt.
Alleen maar lof voor de Boer. Het ontwerp proces was zeer prettig en er werd de tijd voor genomen zodat al onze wensen verwerkt konden worden. Het proces en de communicatie tussen de aannemer en de Boer verliep soepel. De montage is super, alles wordt zeer netjes afgewerkt. De vertraagde oven, op dit moment overal een probleem, is bij binnenkomst zeer snel gemonteerd. Gedurende het hele proces wordt er meegedacht en verschillende opties uitgelegd en overwogen. Dit alle resulteert in een kwalitatief goede keuken die aan al onze wensen voldoet en nog mooier is geworden dan we hadden verwacht!
4 Sterren omdat ik nooit 5 sterren geef. Er is vast altijd nog iets te verbeteren, maar ik ben meer dan tevreden. Ik heb in alle rust een keuken naar wens kunnen samenstellen bij De Boer. Verkoop adviseuse Anne had alle tijd, luisterde goed en kwam met voor mij de juiste oplossingen. Resultaat is, door gebruik van diverse standaardmaten, een keuken geheel naar wens en precies op maat. Anders dan bij de meeste andere keukenzaken kwam de verkoop niet opdringerig over en bleef de offerte ook na de dag van vandaag gewoon geldig. De keuken is circa 16 weken later volledig geïnstalleerd door vriendelijke medewerkers die keurig werk afleveren. Na oplevering bleken er een tweetal kleine aandachtspunten die snel en netjes zijn opgelost. Mijn volgende keuken is er weer een van de Boer
We zijn super blij met onze nieuwe keuken! De Boer Maatwerk heeft goed meegedacht met onze wensen. De indeling van onze keuken is helemaal anders. We hebben nu een schierkookeiland met bar. Hierdoor is de keuken nu ook een leefruimte geworden waar je fijn kunt zitten. Doordat je de materialen en kleuren zelf kunt uitkiezen, is de keuken net wat anders dan standaard. Het is door het maatwerk ook geen probleem als je andere afmetingen wil voor je kast of keukenblad zodat het beter past. Heel veel positieve reacties gehad van vrienden en familie.
Wij hadden een keuken in een traditionele U opstelling, vanuit de woonkamer verscholen achter een muur. Daar wilde we van af. Diverse bezoeken gebracht aan keukenleveranciers maar daar niet echt een ontwerp gekregen dat ons aansprak. We hebben toen contact gezocht met De Boer Maatwerk in Keukens vanwege de door hun beschreven aanpak op de website. Een binnenhuis adviseur komt bij je thuis, bekijkt de situatie en maakt een 3d ontwerp. De 1e versie van het ontwerp verraste ons! Geen U opstelling meer maar een kookeiland die prachtig was ingepast in de beschikbare ruimte. Samen met de adviseur materialen, apparatuur, kleuren waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn e.d. uitgekozen. Gezien het vertrouwen dat inmiddels was ontstaan in de professionaliteit van De Boer en vanwege het feit dat zij samenwerken met een vaste aannemer, hebben we besloten om met hen maar gelijk de gehele beneden verdieping te renoveren. Muur verwijderen, andere muren en plafond glad stuken, verven, nieuwe radiatoren e.d. Op basis van het ontwerp zijn technische tekeningen gemaakt en daarmee was alles klaar om de verbouwing te starten. De gehele verbouwing heeft 5 weken geduurd en is uitgevoerd door zeer vakkundig én vriendelijk personeel. En we zijn ontzettend blij met het resultaat. Een hele mooie grote open en lichte ruimte, met de prachtige keuken als centraal ontmoetingspunt waar heerlijk geborreld, gekookt en gegeten kan worden. De Boer, aannemer en iedereen die aan dit project heeft meegewerkt: hartelijk dank daarvoor! Mocht er weer iets moeten worden verbouwd dan gaan we zeker weer met jullie aan de slag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid