facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boer en ten Hoeve makelaars

De Boer en ten Hoeve makelaars

Info

De Boer en Ten Hoeve makelaars

Geschiedenis

Makelaardij De Boer + Ten Hoeve is van oudsher (1978) gevestigd in Steenwijk. Het kantoor wordt geleid door Anja Oosterhof-Bultsma, beëdigd makelaar taxateur, lid NVM, directeur en al meer dan 30 jaar verbonden met De Boer + Ten Hoeve makelaardij. Verder bestaat het team uit Martijn Mennink, assistent-makelaar, Derck Goedegebure, kandidaat-makelaar en Freddy Oosterhof directeur/commercieel medewerker. Met deze uitstekende mix van up-to-date kennis, gedrevenheid en solide vakmanschap vormen deze mensen de grootste makelaardij in de kop van Overijssel. Bewezen integriteit, enthousiasme en marktkennis zijn de peilers van een beproeft concept.

In het centrum van Steenwijk aan het begin van de Kornputsingel is het team gevestigd, achter de statige gevel van nummer 12 vindt u het moderne interieur en een warme sfeer. Persoonlijke aandacht en zakelijke deskundigheid gaan hand in hand. Schroom niet om u te laten informeren over ons specifieke woning aanbod of het collegiale aanbod van andere NVM kantoren. Onder het genot van een kopje koffie of anderszins kunt u kennismaken met onze persoonlijke benadering.

Op het gebied van aankoopbegeleiding bent u vanzelfsprekend bij ons op het goede adres. Of het nu de volledige begeleiding is tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris, of incidentele vragen over de woning van uw dromen.

In een markt waarbij voor enkele woningen irreële prijzen worden gevraagd is een goed advies onontbeerlijk. Onderhandelen en het aankopen van een woning is specialistisch werk waarbij wij als specialist onszelf absoluut terug verdienen. Laat u dan ook vooraf goed informeren zodat u later niet voor verrassingen komt te staan, of beter nog laat u zich door ons vertegenwoordigen als uw eigen NVM makelaar.

Wanneer u uw woning wilt verkopen is de eerste stap het berekenen van de waarde. Wij komen dan graag voor een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling bij u langs. Wij nemen ruim de tijd voor de opname en verwerken de zakelijke en persoonlijke omstandigheden in een uitgebalanceerd en goed gefundeerd advies. Ons verkooptraject wordt als maatwerk met u overeengekomen. Het starten van de verkoop begint met het vormen van een dossier zodat alle wetenswaardigheden over uw woning overzichtelijk kunnen worden gepresenteerd. Daarnaast zorgt onze vragenlijst ervoor dat u volledig voldoet aan uw informatieplicht en er geen vervelende zaken achteraf de verkoop kunnen verstoren.

Presentatie van uw woning op de grootste woningsite FUNDA, onze unieke eigen site www.boerentenhoeve.nl en onze etalage spreken voor zich, daarnaast adverteren wij maandelijks met uw woning in de regionale huis aan huis woningkrant en indien wenselijk in landelijke dag- of weekbladen. Tevens kunnen wij uit een uitgebreid bestand van ingeschreven woningzoekenden putten. Onze verkoopresultaten van de afgelopen periode, waarin de verkoop van woningen danig onder druk staan, bewijzen dat deze werkwijze zijn vruchten afwerpt. Duidelijke presentatie en sterke prijsvorming zijn de pijlers onder onze verkoopresultaten.

Naast de aankoop en verkoopbegeleiding of wellicht een combinatie van beide met ons speciale woningwissel tarief verzorgen wij ook deskundige taxaties van woning of bedrijf. Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogst mogelijke eisen en worden door alle banken en financiële instellingen geaccepteerd. Een gedegen rapportage, op korte termijn gerealiseerd tegen een concurrerend tarief zijn enkele van onze onderscheidende vanzelfsprekendheden.

Adres: Kornputsingel 12, 8331 JT Steenwijk
Telefoonnummer: 0521-515358
Stad: Steenwijk
Route: Kornputsingel 12
Postcode: 8331 JT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Steenwijk, Verhuur makelaar Steenwijk, NVM makelaar Steenwijk, Makelaar Steenwijk Greveling, Stille verkoop Steenwijk, Funda Steenwijk huur, Mijn Makelaar Steenwijk, Makelaar Meppel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HetMakelaarshuis HetMakelaarshuis 70 meter Zeker een aanbeveling waard. Wil je je huis gratis laten taxeren , ga dan naar Edwin....
Makelaardij Wapstra Makelaardij Wapstra 111 meter Wapstra is een hele fijne partij om mee te werken en komen top hun afspraken na. Wij ...
Greveling Adviesgroep Greveling Adviesgroep 162 meter Super op maat oplossingen
Makelaardij Middelbrink Makelaardij Middelbrink 479 meter Makelaardij.
Van Stenwic makelaardij en taxaties Van Stenwic makelaardij en taxaties 586 meter Mn zoon woont ernaast dat is alles wat ik van hun weet Kan dus ook niemand verder hel...
Prinsen Zandbergen Garantiemakelaars Steenwijk Prinsen Zandbergen Garantiemakelaars Steenwi... 606 meter De ideale makelaar. Duidelijk, behulpzaam, en veel geduld.
Recensies
Anja en haar collega's laten duidelijk zien waar de Boer ten Hoeve voor staat: klantvriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit! Ze reageren snel en geven duidelijke uitleg. Bij onduidelijkheid word het zo uitgelegd dat het in jip en janneke taal begrijpbaar is. Mede door de adequate handelingen van Anja en de goede markt was ons huis binnen 1 maand verkocht onder voorbehoud.
Slechte ervaring met deze makelaar. De door hen opgestelde teksten waren doordrengt met fouten. We hebben dit zelf meerdere malen moeten corrigeren. Verder hebben ze geen activiteiten ondernomen om actief naar een potentiële koper van ons huis te zoeken. Ze zijn achterover in de stoel blijven wachten. Derhalve na 1,5 jaar wachten op bezichtigingen ons huis bij de Boer en ten Hoeve uit de verkoop gehaald. Diep teleurgesteld.........
Een bijzonder huis/object tegen mooie prijs binnen heel acceptabele tijd verkocht, goede aanpak voor lokale en nationale markt.
Eerlijke voorlichting, goede adviezen. Dank.
Super. Mooie kamers. Ontbijt goed
Mensen verstand van zaken. En toch menselijk.
Professioneel, vriendelijk en concreet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid