facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boer Dental

De Boer Dental

Info

Uw partner voor de aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables.

Geschiedenis

De Boer Dental! Uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables, waaronder soft nitril, latex en stretch vinyl handschoenen, mondmaskers, dental towels, papieren handdoeken, sterilisatiezakjes en zeep-/alcoholdispensers. Betrouwbaar, betaalbaar en veilig. De producten en diensten van De Boer Dental zijn toepasbaar in verscheidene branches, variërend van de gezondheidszorg tot branches waarin wordt gewerkt met levensmiddelen, reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen.



"Welkom bij De Boer Dental! Uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables. Betrouwbaar, betaalbaar en veilig. De Boer Dental is onder andere groothandel en importeur van wegwerphandschoenen. U vind bij ons Nitril handschoenen in de kleuren wit, roze, blauw en zwart. Tevens verkopen wij vinyl handschoenen en latex handschoenen poedervrij en gepoederd.De handschoenen leveren wij aan diverse branches, zowel medisch, kappers, tattoo, voedselindustrie, beauty, nagelstylist, autoindustrie, veeteelt etc. U kunt uw producten online bestellen in een veilige omgeving.Al onze producten kunt u veilig online kopen in onze webshop."
Adres: De Bolster 2, 9281 KK Harkema
Telefoonnummer: +31 (0)6-41013548
Stad: Harkema
Route: De Bolster 2
Postcode: 9281 KK



op zoek naar gerelateerd: Dental Supplies, Dental Depot, De Boer winkel, De Boer Dental speekseltest, Dental tandarts, De Boer Drachten, De Boer Dental FFP2, Dental Discount
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mondzorg Mondzorg 2 km Beugel vaak wel los, maar kan altijd in de werkdagen wel eventjes langskomen vandaar ...
Recensies
Nu toch al een aantal bestellingen daar geplaatst en telkens heel tevreden over snelheid van afhandelen en levering. Producten ook van hoogstaande kwaliteit aan een nette prijs.
Ben al een week aan t wachten op mn pakket, zeer slecht
Nadat ik vorige keer een wat minder goede review geschreven had werd er snel contact met mij gezocht en het aanbod gedaan om een alternatief op te sturen. Dat vind ik wel heel netjes. De mondkapjes zijn nog niet de kwaliteit die ik eigenlijk zoek maar het kan er mee door.
2 bestellingen achter elkaar gedaan. Uitzichzelf de extra verzendkosten teruggestort. Aangenaam verrast! Fijne service, bedankt!
In de ochtend de telefoon meerdere malen helemaal uit laten rinkelen. Niemand die opneemt. In de middag krijg je meteen het antwoordapparaat dat ze alleen in de ochtend telefonisch bereikbaar zijn... Dan maar mailen; eerst antwoord over een bestelling die we niet gedaan hebben, daarna het antwoord dat het pakket al bezorgd is. Niet dus! Op de volgende mail geen antwoord meer ontvangen! Zeer slecht.
Goede ervaringen met dit bedrijf. Goede klantenservice en snelle verzending. Na een verkeerd geleverde bestelling direct reactie op mail en volgende dag al het juiste product ontvangen.
Via Google incorrecte link, waardoor je de verkeerde artikelen kan bestellen. Artikelen kunnen worden teruggestuurd maar de bezorgkosten om terug te sturen zijn ruim duurder.Ook geen begrip vanaf hun kant.
Bijna nergens geen Corona Thuistesten meer te koop overal niet leverbaar of uitverkocht Met zoeken kwam ik ook dit bedrijf tegen volgens mij hebben ze alles opgekocht je kan er 1000den tegelijk kopen of per stuk Dit bedrijf heeft met de Corona crisis een goede zet gemaakt om dit te gaan verkopen Maar koop niet alles als op je betaald de hoofdprijs als particulier voor precies dezelfde test bij Dirk per stuk 2,79
Op 24 Juni een doosje met mondkapjes 3 laags besteld en op 25 Juni al in huis. Netjes en hygiënisch verpakt en tegen een scherpe prijs. Top! Zo zie ik het graag. Als ik weer nieuwe nodig heb, bestel ik ze meteen weer bij de Boer Dental.
Prima IIR mondkapjes gekocht. Prima prijs ook. Afgeleverd in een te kleine verpakking. Doosjes volledig in de verdrukking. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid