facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boemerang

De Boemerang
Adres: Hoofdstraat West 29, 8391 AL Noordwolde, Nederland
Telefoonnummer: 0561 433 310
Staat: Friesland
District: Weststellingwerf
Stad: Noordwolde
Route: Hoofdstraat West
Huisnummer: 29
Postcode: 8391 AL


Openingstijden

maandag: 16:00–20:30
dinsdag: 16:00–20:30
woensdag: 12:00–20:30
donderdag: 12:00–20:30
vrijdag: 11:30–21:00
zaterdag: 11:30–21:00
zondag: 12:00–20:30

Recensies
Heerlijk na wat verschillende reviews gelezen te heb en hadden we samen besloten van alles wat te nemen! Helaas lag het kassa systeem eruit wat vervelend wat voor beide partijen na goed overleg ons eten gekregen van de eigenaar zelf super geholpen en aardige meneer !nHet eten was super van de pizza tot de pannenkoeken en hamburgers ik zeg een dikke vette 9
Totaal geen horeca ervaring. Onbeschoft en lopen er asociaal bij.Nooit weer eten bestellen. Tijd aangeven op bon en dan ook nog een half uur eerder komen. Kom je thuis eten koud. Heb je een medewerker aan de telefoon die niet bevoegd is maar wel zegt dat je opnieuw eten krijgt,en vervolgens weer bellen en geen eten leveren mag worden,want het is aangenomen. Boelshit Dus je kan je bek afvegen.
Prima schotels met schnitzel en shoarma, pizza's ok. De pannenkoek was echt niet lekker, een hele dikke meelplak zonder smaak. Toen we daar wat van zeiden was de reactie niet netjes, erg onverschillig. We zaten op donderdagavond alleen in het restaurant.
03-03-2024nVanavond hadden wij een reservering staan met 5 personen. Een van ons heeft een gluten en lactose intolerantie. Om dit duidelijk aan te geven hebben wij twee maal contact gezocht met het bedrijf. Toen wij ze aan de telefoon hadden vroeg de eigenaar wat ze zou willen eten. Wij gaven aan dat een glutenvrije en lactosevrije pizza top zou zijn. Hij gaf aan hiernaar te gaan kijken. Hierna niks meer van hem gehoord. Eenmaal aangekomen deze avond vroegen wij aan de serveerster of het allemaal goed was gekomen. Dit was een jong en lief meisje. Ze probeerde uit te leggen dat een pizza geen mogelijkheid was. We vroegen aan haar wat er dan wel mogelijk was. Vervolgens kwam de eigenaar/kok van het eethuis naar ons toe gelopen. Dit was zacht uitgedrukt een onvriendelijke meneer. Hij viel onze gast met allergie persoonlijk aan door haar een “lastige klant” te noemen. Hij had een erg defensieve houding en zijn manier van communicatie zou als het niet aan ons had gelegen een conflict uitlokken. Wij hebben ons totaal niet comfortabel gevoeld hierdoor. Uiteindelijk wel goedgekomen, maar als u een allergie heeft raden wij zeker aan om een ander leuk tentje op te zoeken!
Helaas ze bezorgen niet op de afgesproken tijd.. ze waren zelfs 20 minuten te laat, ook nog eens een product niet geleverd. Hebben we gebeld en moesten we minimaal een uur wachten tot het bezorgd zou gaan wordendit was al wel eerder dan een uur. Of we moesten het zelf op gaan halen.nnWe hadden mooi op tijd besteld online. Dat ze dan niet op tijd kunnen komen dat is best wel jammer.nnDit kan echt veel beter!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid