facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boekelse Verleiding

De Boekelse Verleiding

Info

ijssalon de boekelse verleiding

Adres: Kerkstraat 31b, 5427 BB Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 06-10057826
Stad: Boekel
Route: Kerkstraat 31b
Postcode: 5427 BB



op zoek naar gerelateerd: Gimmerse Verleiding, Openingstijden De Verleiding
Recensies
Lekker ijs voor een mooie prijs Leuk ingericht Veel verschillende aparte soorten ijs
Lekker ijs, mooie tent en niet duur.
Jolanda & personeel. Bedankt voor jullie warmhartigheid tijdens onze bezoekjes. Onze dochter heeft mogen ervaren hoe het is om ijs te scheppen, ze vond het geweldig. We komen zeker weer terug om af te koelen als we in de buurt zijn! Groetjes uit Alkmaar
Lieve medewerkers en oh wat was jullie ijs heerlijk! Was ja.. nu ze een nieuwe leverancier hebben is kwaliteit a la supermarkt geworden : waar ik vroeger weg glibberde op de romige volle smaak van witte chocolade, is t nu zo waterig en chocolade arm dat als je had gezegd dat t vanille ijs was dat ik je ook had geloofd. En water wordt volgens mij ook zelden schoongemaakt want de helft van mn ijsje smaakte naar aardbei en die had ik alles behalve besteld. Zo jammer, vergaande glorie. Wij gaan voortaan maar doorreizen naar de Gemertse Verleiding :
Gezellige zaak en lekker ijs. Terras buiten zou beter kunnen. Ik zou het zeker aanraden.
Super lekker ijs.
Ze hebben veel soorten schepijs. Ook staat er een bankje buiten zodat je ff lekker van je ijsje kunt genieten Maar ik hou meer van soft ijs. Dan ga ik 2 deuren verder.
Jammer genoeg, is er een andere ijs leverancier. Ik als ijsliefhebber, was altijd helemaal weg van ijs uit Boekel. Maar ik vind er niet veel meer aan. Bakken zien er leuk uit, maar qua smaak mwha. Verder wel goed geholpen en vriendelij personeel.
Boekels verleiding is van ijs leverancier gewisseld. Ik vind het ijs erg hard en qua smaak valt er natuurlijk te twisten. De vorige leverancier de Gimmertse verleiding was toch de betere leverancier. Zachter en zeer smaakvol.
Deze ijssalon is zo lekker dat we om de dag gewoon gaan. Niet om dat het moet, maar om dat het kan en super lekker ijs
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Boekelse Verleiding met het openbaar vervoer


Boekel, Kerkstraat 20 meter
322
Boekel, Kerkstraat 30 meter
322
Boekel, Nia Domo 200 meter
256
655
Boekel, Nia Domo 200 meter
256
655
Boekel, Donkstraat 490 meter
256
655

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid