facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Blueskrant

De Blueskrant

Info

De papieren blueskrant van Nederland

Geschiedenis

Dé Blueskrant is een papieren kwartaaluitgave met als doel, het publiceren van fraaie achtergrond-verhalen over binnen en buitenlandse blues- en blues gerelateerde acts met relevante informatie over festivals, podia en concerten. Maar uiteraard ook het verhaal van de man of vrouw met een grote passie in de blues, een boeker, een programmeur een festivalorganisator of een fan. Met items als ambacht en kunst is Dé Blueskrant een echte lifestyle krant aan het worden. Dé Blueskrant wordt sinds 2015 uitgegeven als een tabloit krant en is in de afgelopen 3 jaar gegroeid van 16 naar 40 pagina's. Daarnaast maakt Dé Blueskrant ook specials voor diverse festivals zoals: Ribs & Blues en Texel Blues.

De papieren Blueskrant heeft een oplage van 15.000 stuks en wordt gratis verspreid door Nederland en een gedeelte van België. De krant wordt een keer per kwartaal aangeboden op strategische plekken, zoals toonaangevende zalen, podia, muziek-en platenwinkels waar blues hoog in het vaandel staat. Ook kan tegen betaling van porto- en geringe handelingskosten de krant thuis op de mat worden ontvangen 4 x per jaar.

UITGAVE DATA EN DEADLINE 2018*
Editie Deadline Uitgave Verspreiding
Editie 12 23-jan 1-feb 2-feb
Editie 13 23-apr 1-mei 3-mei
Editie 14 23-jul 1-aug 2-aug
Editie 15 23-okt 1-nov 1-nov

Wilt u zeker zijn van advertentie ruimte dan is reserveren van de juiste afmeting verstandig om te doen een maand voor de deadline verstreken is. Vraag naar de mogelijkheden van specials, bijlage's, posters ontwerpen van advertenties of flyers via onderstaande mogelijkheden.

Adres: De Pas, 8121GN Olst
Telefoonnummer: +31 570-594951
ln.tnarkseulbed@ofni
Stad: Olst
Route: De Pas
Postcode: 8121GN


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid