facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bloemenplantage B.V.

De Bloemenplantage B.V.

Info

De Bloemenplantage.
Gezellig én voordelig!
Alles voor huis, tuin en balkon.

Geschiedenis

De Bloemenplantage is dé zaak voor al uw kamer -en buiten planten, bloem,- rouw -en bruidswerk, zijde bloemen en planten, aardewerk en glas, woon - en kerstdecoratie. Dus Alles voor huis, tuin en balkon!



"In ons familiebedrijf, met ons gezellige en ook hechte team streven we ernaar om onze klanten ten alle tijden van dienst te zijn. Of het nu gaat om advies bij aankoop of in gebruik, het samenstellen van bloemen en planten, het inpakken van uw aankopen in tasjes, doosjes of in cadeauverpakking of echte ouderwetse klantvriendelijkheid.Naast onze service en de tientallen jaren ervaring in het in -en verkopen van onze verse -en decoratie artikelen, zijn wij ook professioneel in het adviseren en maken van bruids –en rouwwerk.Kortom, de Bloemenplantage is dé zaak voor al uw kamer -en buiten planten, bloem,- rouw -en bruidswerk, zijde bloemen en planten, aardewerk en glas, woon - en kerstdecoratie. Dus Alles voor huis, tuin, balkon en bedrijf!"
Adres: 's Gravenweg 104, 2902 LE Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0104420745
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: 's Gravenweg 104
Postcode: 2902 LE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leaf Bloemen Leaf Bloemen 1 km Vandaag vanwege mijn verjaardag prachtige boeketten gehad Zelfs nog een troostboeket ...
Kerstboom voor een piekje Kerstboom voor een piekje 1 km Wij maken u het graag wat gemakkelijker in de drukke decembermaand! Dit doen wij doo...
Bloemenwinkel De Kleine Plantage Bloemenwinkel De Kleine Plantage 3 km Ik raad ze aan, perfecte service en vriendelijke medewerkers. Ze hebben grote variati...
Recensies
Eigenlijk hoef ik jullie niet aan te bevelen jullie zorgen zelf wel dat, zowel je producten als jullie enthousiasme ervoor zorgen, dat ik en vele anderen, nooit meer naar een ander gaan.
Erg leuke plantenzaak voor binnen- en buitenplanten. Ik ben vooral enthousiast over de boeketten. Zowel in de winkel als online samen te stellen. De bloemen staan erg lang, tot wel 2 weken. Ook een workshop paaskrans maken was een succes, met een krans die al ruim drie weken mooi blijft.
Goed geslaagd en exelente service. Aankoop werd zelfs in mijn auto geladen. Dit zie je tegenwoordig zelfden nog.
Normaal ben ik heel tevreden. Nu weer voor een aanzienlijk bedrag gekocht. €137,53 Ik heb de glazen zwaan, welke ik rond Pasen heb gekocht, op advies van de medewerkster, meegenomen. Ik vroeg aan de meneer of hij het weer op wilde maken. Wij winkelden verder en enige tijd later liet de man het zien. Hij zette het vast bij de kassa. Toen ik de volgende dag wilde kijken hoe droog de oase was, zag ik dat er slecht korte steeltjes, gebonden aan een elastiekje, in het zwaantje stond. Ik heb sinds donderdag elke dag een foto genomen. Nu, zondag, is het niet om aan te gluren. Beetje jammer. Ik heb het antwoord van Ruby gelezen. Helaas heb ik geen tijd om te komen. Mijn reactie wil niet zeggen dat ik verder niet tevreden ben, over uw winkel. Ik blijf graag komen. Fouten worden overal gemaakt.
Heel uitgebreid en smaakvol ingericht Alles voor buiten en binnen Ook cadeau artikelen volop aanwezig Echt een aanrader
Leuke winkel, alle soorten bloemen/planten te verkrijgen en aardige personeel als je een vraag heb.
Mooie verzorgde bloemenplanten en een breed assortiment aan leuke tuin en huiskamer accessoires, erg veelzijdig en aardig personeel....aanrader!
Zeer ruime keuze, bijzonder behulpzame mede werkers.
Zoveel leuke plantjes en acessoires voor in huis , niet duur ook!
Een heel fijn tuincentrum niet groot maar wel mooi gesorteerd en wat ook belangrijk is het hele jaar door mooie opgemaakte bloembakken in verschillende prijsklassen. Ook de kerstafdeling is weer erg mooi. Echt de moeite waard om eens langs tegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid