facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bloemendijk

De Bloemendijk

Info

De Bloemendijk is een bloemenwinkel. Wij maken vele soorten bloemwerk zoals boeketten, bloemstukken, rouwstukken, bruidswerk en bedrijf arrangementen.

Geschiedenis

De Bloemendijk is dè bloemenwinkel in honselersdijk (westland) voor eigentijds en creatief Bloemwerk! Uw Fleurop bloemist uw bloemen specialist!

Missie
Het verkopen van de beste verse bloemen, woonaccessoires, mooie planten, gelegenheidsbloemwerk en het verstrekken van een goed advies!

Beschrijving
De mooiste bloemen en boeketten, bloeiende planten, rouwwerk, glaswerk en aardewerk dat is wat De Bloemendijk verkoopt.

Wij zijn een speciaalzaak met een gezellige uitstraling waar u ook mag binnenlopen voor een vraag of advies. Onze klanten zeggen: Als het echt mooi moet zijn, dan koop je het bij De Bloemendijk,

Ook zakelijk!
Niet alleen de consument vindt het juiste bloemwerk bij ons, maar ook de zakelijke klant. Hierbij moet u denken bijvoorbeeld aan onze handige bloemen- abonnementen, beplanting, verjaardag / jubileums van medewerkers enz.

groeten team bloemenwinkel De Bloemendijk



"Voor ideeën over bruidswerk of rouwarrangementen kunt u gerust komen kijken in onze boeken of vakbladen op dit gebied die bij ons in de winkel aanwezig zijn.Ook kunt u bij ons terecht voor schitterende boeketten, bloem- / plant arrangementen."
Adres: Dijkstraat 31, 2675av Honselerdijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0174621289
Stad: Honselerdijk
Route: Dijkstraat 31
Postcode: 2675av


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Keitje Honselersdijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sosef-Knaap Sosef-Knaap 58 meter Prachtige winkel met hele mooie spullen. Vriendelijk personeel. Kom zeker terug!!
Verdel, florist community Verdel, florist community 2 km Verdel, partner in your flourishing business This Facebook group is for florists, fo...
Recensies
We hebben hier ons trouwboeket laten maken en de bloemen voor ons huwelijk laten verzorgen. Het boeket was fantastisch, precies zoals we wilden en ook de bloemen waren heel erg mooi. De afstemming over het boeket ging op een hele fijne manier, er werd goed meegedacht met de mogelijkheden omdat niet alle soorten bloemen op dat moment beschikbaar waren. Dus zowel de bloemen als de service was heel goed. Wat ons betreft een aanrader!
Super! Mijn dochter was niet thuis toen haar boeket bezorgd werd. Toen heeft de chauffeur ze gewoon naar een ander adres gebracht. Top service!
Topkwaliteit bloemstukken door de Bloemendijk geleverd voor de begrafenis van onze moeder. Na een week op het graf liggen de bloemen er nog perfect bij, ondanks weer en wind. Topkwaliteit met aandacht en liefde gestoken, hartelijk bedankt.
Kleine bloemenwinkel maar echt alles is daar mogelijk een aanrader.
Leuke winkel met mooie diverse boeketten in elke prijsklasse
Top winkel heb groot kerststuk laten bezorgen en dat was echt heel mooi, goed geholpen goed advies gekregen !!!!
De ontvangers van de door mij bestelde boeketten bij De Bloemendijk waren zeer enthousiast over het boeket
Leuke en gezellige bloemenzaak voor elke beurs wat leuks te koop
Heerlijke, echte bloemenzaak. Gave sfeer. Mooie kwaliteit. Vriendelijke ontvangst en advies...
We hebben hier onze trouwboeket, bloemstuk op de auto, klein boeket voor onze dochter en corsage gekocht. Erg mooi! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid