facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Blauwe Schuit Winsum

De Blauwe Schuit Winsum

Info

De Blauwe Schuit heeft een (theater)zaal, lokaal of oefen-/spreekruimte voor een voorstelling, cursus, vergadering, muziekles, etc.

Geschiedenis

Midden in Winsum ligt het cultureel centrum de De Blauwe Schuit. U kunt hier terecht voor het huren van een (theater)zaal, lokaal of oefen-/spreekruimte voor een voorstelling, cursus, vergadering, muziekles, etc. Wij voorzien u desgewenst graag van koffie, thee of een ander drankje, maar in overleg kunt u hier ook zelf voor zorgdragen. De Blauwe Schuit is goed bereikbaar per auto (gratis parkeren) en ligt op loopafstand van station en bushaltes (zie routebeschrijving).



"Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum heeft een theaterzaal, lokaal of oefen- / spreekruimte voor een voorstelling, cursus, vergadering, muziekles, etc"

"Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum heeft een theaterzaal, lokaal of oefen- / spreekruimte voor een voorstelling, cursus, vergadering, muziekles, etc"
Adres: Warfstraat 1, 9951BS Winsum (gemeente)
Stad: Winsum
Route: Warfstraat 1
Postcode: 9951BS



op zoek naar gerelateerd: Schildercursus Winsum, Agenda Blauwe Schuit, Stichting Podium Winsum, Ruimte huren Winsum, Simonique Kraandijk, Zwangerschapsyoga Winsum, De blauwe schuit boek, De blauwe schuit Yamamoto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belangenvereniging 't Oldehof en Peerdewask Belangenvereniging 't Oldehof en Peerdewask 578 meter De Facebookpagina van de buurt 't Oldehof en Peerdewask in Winsum, de hoogstam fruitb...
De Tirrel De Tirrel 618 meter Zorg, onderwijs, sport en vrije tijd onder 1 dak in Winsum. Een unieke gebouw met uni...
Atheïstisch Verbond Atheïstisch Verbond 938 meter Atheïstisch Verbond
Enne Jans Heerd Enne Jans Heerd 3 km Cultuur en natuur beleven op het Hogeland in Groningen. Volg hier onze avonturen op w...
Recensies
Fijne plek voor de lokale cultuuruitvoeringen.
Goed zalencentrum maar het voelt soms wel alsof het hier nog 2003 is.
Deze ruimte is de vaste repetitieruimte van muziekvereniging De Bazuin Winsum en tevens opleidingsruimte, ook voor AMV!
Mooie ruimte voor allerlei soortige activiteiten. Cliënten van Cosis zorgen mede voor een informele sfeer. Ook veel multiculturele bezoekers, erg leuk! De organisatie zelf organiseert regelmatig activiteiten oa op het gebied van cultuur.
De voorstelling was prima, persoonlijk vond ik het jammer dat er een paar kinderen rondliepen die af en toe boven de muziek uit te horen waren.
Prima locatie voor kleine bijeenkomsten. Mooie theaterzaal. Goede parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.
Alleen de trap erg gevaarlijk te grote afstand van de treden bijna vanaf gevallen
Super goed cultureel centrum, plek voor alles en iedereen.
Altijd een warm welkom, veel diverse leerzame, culturele en creatieve activiteiten.
Leuke plek, dynamisch, veel energie, zijn veel dingen te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid