facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Blauwe Dame

De Blauwe Dame

Info

De Blauwe Dame houdt zich al eeuwen verscholen in Kasteel Hoensbroek. De blauwe schim verstopte zich al die tijd, maar tegenwoordig heeft ze haar deuren wagenwijd open staan.



"Mediterraan en puur, vakmanschap en met beide benen op de grond. Dat is de keuken van De Blauwe Dame in Kasteel Hoensbroek. Aandacht is het belangrijkste ingrediënt. Aandacht voor lekker eten, heerlijke wijnen, de sfeer en bovenal voor de gast. Iedereen voelt zich hier welkom en thuis. De Blauwe Dame houdt van gezelligheid.In de zomer is het heerlijk zitten op het terras in de tuin, langs de slotgracht van het kasteel."
Adres: Klinkertstraat 110, 6433 PB Hoensbroek
Telefoonnummer: 045-3030399
Stad: Hoensbroek
Route: Klinkertstraat 110
Postcode: 6433 PB



op zoek naar gerelateerd: De Blauwe Dame menu, Menukaart Kasteel Hoensbroek, Lunchen Hoensbroek, De Blauwe Dame geest, Restaurant Hoensbroek, De Blauwe Dame reviews, Kasteel Hoensbroek horeca, De Eettafel Hoensbroek
Recensies
Heerlijk gegeten bij een sfeervolle, mooi restaurant met hele lieve bediening. Dank je wel voor de onvergetelijke avond !!
Na een bezoek aan het kasteel gegeten bij de Blauwe Dame in een mooie ambiance, nog geheel in kasteel sferen. Een heerlijk viergangen menu, mooi opgediend met lekkere wijnen en zeer fijne en attente bediening!
Tijdens een kleine roadtrip door 't Limburgse land hier gereserveerd.. En gelukkig was er nog plaats. Zeer bijzondere lokatie en vriendelijke ontvangst. Covid proof maar zonder in te boeten qua atmosfeer... Tot in de puntjes verzorgd... Van menukaart tot dessert. Gekozen voor een drie gangen menu, met het dessert als optie voor gang 4. Smaakt allemaal subliem. Mooi opgemaakt, verse producten en vergezeld van een mooi glas wijn... Genieten met hoofdletter G! Zeer de moeite waard!!
De Blauwe Dame serveert verrukkelijke gerechten. De Carpaccio met frisee, pijnboompitten en piccalillyijs streelt de tong. De Ravioli met spinazie perfect op smaak en warm! De tournedos met bearnaisesaus medium rare is zo mals...zaaalig! De saus moet je ook even op een frietje doen. Een absolute aanrader. De pepersaus bij de andere tournedos was ook heerlijk en paste perfect bij de medium tournedos. Heerlijke wijn erbij. Een kaasplankje als afsluiter waar je mag proeven van al die heerlijkheid met stroop en mango. Dit alles in een sfeer van perfect gastvrouwschap en een warme ambiance gecombineerd met een kok die van zijn vak houdt en dat proef je terug in iedere hap. Een aanrader. En als het weer het toelaat begin dan met een glaasje wijn op het terras. Dank jullie wel José en Richard voor een mooie, lekkere en gezellige avond. Wij hebben genoten. Wij komen terug en zeggen het voort! Vergeet niet te reserveren vooraf.
Hoensbroek hoe zijn we hier terecht gekomen De Blauwe Dame in Hoensbroek heb hier een lunch gereserveerd samen met lieve vrienden want we gingen een Franse bulldog pup uitzoeken aangezien zich hier de fokker bevind. De zaak is beeldig, klein maar fijn een hele charmante gastvrouw komt je tegemoet en de ontvangst is uiterst vriendelijk We hebben genoten van de lunch en de wijn was heerlijk Als de pup 5 weken oud is komen we zeker weer terug
Uitstekende gerechten Gezellige inrichting en absoluut charmant personeel. Bedankt voor je welkom en je vriendelijke aandacht voor ons 27-jarig huwelijk. Charles en Valerie Ik raad ten zeerste aan Plats excellents Déco cosy Et personnel absolument charmant. Merci pour votre accueil et votre gentil attention pour nos 27 ans de mariage. Charles et Valerie Je recommande vivement
Wij hebben hier gisteren heerlijk gegeten! Van het 5-gangen diner hebben ze van iedere gang een waar feestmaal gemaakt. Het personeel was vriendelijk en elke maaltijd werd ook duidelijk omschreven.
Heerlijk 5 gangen diner, goed verzorgd en zeer vriendelijk personeel. Niets was hun teveel en alles was mogelijk met de gerechten. Mooie ambiance.
Doet zich sjiek aan maar mist behoorlijk wat puntjes op de i. We hebben wel lekker gegeten maar.. Slechte prijs kwaliteit verhouding, weinig keus en ongeïnteresseerde en slecht geïnformeerde bediening. We hebben wel gemerkt dat aan een andere tafel de anderebediening een stuk beter was. Jammer, een gemiste kans want potentie is er wel. Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.
Spijtig dat we te laat waren om het van binnen te bezichtigen, komen zeker terug is het mooiste kasteel van Nederland 2022.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid