facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bios Drachten

De Bios Drachten

Info

Omdat film voor iedereen is. Altijd het nieuwste filmaanbod in maar liefst zeven zalen! Website: www.biosdrachten.nl

Geschiedenis

De Bios Drachten is gelegen vlak achter het uitgaanscentrum van Drachten. Wij beschikken over zeven zalen en een actueel filmaanbod.

De Bios Drachten beschikt over een uitgebreid assortiment eten en drinken, die u ook in de bioscoopzaal mag nuttigen. Al onze zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en tevens beschikken wij over een invalidentoilet.

Zaal 7 beschikt over een ringleiding, zodat mensen met gehoorapparatuur zonder storing van een film kunnen genieten.

Adres: Noorderdwarsvaart 25, 9203 CA Drachten
Telefoonnummer: 0512-543806
ln.nethcardsoib@ofni
Stad: Drachten
Route: Noorderdwarsvaart 25
Postcode: 9203 CA


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 22:00
Dinsdag: 12:30 - 22:00
Woensdag: 12:30 - 22:00
Donderdag: 12:30 - 00:00
Vrijdag: 12:30 - 00:00
Zaterdag: 12:30 - 00:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: de bios drachten drachten, misfit bios drachten, bios leeuwarden, ferdinand bios drachten, bios heerenveen, bios drachten wifi code, bios groningen, buurman en buurman bios drachten
Recensies
April 2022. Opnieuw naar de Bios voor een opera rechtstreeks vanuit Londen. Wat een prachtige uitvoering van La Traviata. En wat een gezellig ontvangst met hapjes vooraf en in de pauze. Een aanrader voor liefhebbers van opera en ballet. In de Bios is dat heel betaalbaar! In mei hebben we ook nog het Ballet Het Zwanenmeer gezien. Ook prachtig!
2e kerstdag, Avatar 2 in 3D gezien. Tickets een week vooraf besteld. De stoelen worden gegeven en daar dien je, je aan te houden. Gelukkig was het niet uitverkocht en konden wij alsnog een betere zitplek zoeken. We hebben een patatje bios gedaan. Het patatje na de film was van prima kwaliteit met wat lekkere kruiden erop. Leuk aangekleed restaurant. Alleen was het niet prettig zitten in het restaurant omdat het er wat koud was. Als ze daar wat aan zouden doen, zou ik het restaurant erbij aanbevelen.
Het is goed voor Drachten en de omgeving dat de bewoners uit de regio eerst naar deze bioscoop gaan ipv de grotere landelijke ketens. Knus gezellig goed geluid mooi scherm goede stoelen fijne catering vriendelijk en hulpvaardig personeel en hele fijne betaalbare prijzen om een mooie avond te hebben...
Leuke film de avatar 2, 3d effecten werkte goed. Alleen zijn de prijzen voor communicatie erg hoog, maar een grote popcorn en wat drinken kun je zo een 9 euro kwijt zijn.
We waren vriendelijk geholpen we mochten gelijk naar de goede filmzaal we hoefte niet te wachten, we hadden popcorn zoet nou het was niet te eten zat zoet en zout door elkaar en er zat ook een aparte smaak aan.
Het geluid staat wel wat hard, maar dat maakt het ook leuk. Goede ervaring nu nog wachten tot het echt leuk wordt.
Heel gezellig huiselijk bioscoopje. Hoewel ze toch 7 zalen hebben. En ook erg leuke evenementen. 28-09 première van Ticket to Paradise met hapje en drankje. Hoe leuk!!!
Leuke bioscoop. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is prettig om er een recente film te zien. Kortom een plek waar ik graag naar toe ga.
Nette en gezellige bioscoop. Nachos zijn een aanrader en lekker alternatief voor popcorn. Ga hier altijd met plezier naar toe.
Helaas kan je niet zelf je plaats bepalen ook niet als je ruim van te voren online boekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid