facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De BioMechanieker

Info

Unieke fietspositiemetingen op basis van Biomechanica.

Geschiedenis

Het uitgangspunt van onze werkwijze is Biomechanica: Een bewegingsleer waarbij bewegingen van gewrichten, spieren en ledematen bestudeert wordt.

Om goed te kunnen bewegen, of u nou loopt, schaatst of tennist, moeten de bewegingen tussen gewrichten, spieren, pezen, banden en zenuwen goed op elkaar afgestemd worden. Dit is dus ook het geval op de fiets. Een blessure aan de knie hoeft niet perse bij de knie vandaan te komen, dit kan ook door een ander onderdeel uit de bewegingsketen komen. Wanneer een bepaalde afstelling van de fiets niet correct is heeft dit negatieve invloed op de rest van de houding/ beweging.
Neem nu de afstelling van de remgrepen. Op het eerste gezicht lijkt dit niet het belangrijkste aan de afstelling van de fiets, maar het kan onder andere voor rug- nekklachten zorgen wanneer deze afstelling niet correct is. Bijvoorbeeld: Als er te weinig steun gehaald kan worden uit de remhendels moet dit ergens anders gecompenseerd worden. Het gevolg kan een overbelastingsblessure in de rug zijn.

Wij maken bij onze metingen bewust geen gebruik van computerprogramma’s, speciale fietsen e.d. Bij ons is het ouderwets vakmanschap!
Recreant of professional, iedereen krijgt bij ons dezelfde zorg en aandacht.

Adres: Blicksteijn 2, 3218AA Heenvliet
Telefoonnummer: 0031634005195
Stad: Heenvliet
Route: Blicksteijn 2
Postcode: 3218AA



op zoek naar gerelateerd: Wat kost een fietsmeting, Wat kost een bikefitting, Bikefit Den Haag, Bikefit gouda, Databikefit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Hertenkamp Heenvliet Stichting Hertenkamp Heenvliet 11 km Heerlijk om met de kinderen even langs te gaan en te genieten van deze mooie beeste...
Recensies
Vakwerk! Met veel kennis en gevoel realiseert Aron de juiste afstelling van de fiets. Na de nodige ingrepen zadel, crank, stuur een totaal andere fietservaring. Een verademing. Leuke sessies, waarin je precies kan zien wat er gebeurt. En dat alles voorzien van mooie anekdotes van Aron over zijn actieve periode in de koers.
Gisteren langsgeweest en vandaag eerste rondje gereden. Wat een verschil! Merk dat ik relaxter op de fiets zit en de kracht beter over kan brengen. Aron nam uitgebreid de tijd en legde alles goed uit. Het is een wereld van verschil met hoe ik hiervoor op de fiets zat dus zeker een aanrader om te doen!
Onze fiets is nu helemaal naar ons afgesteld.Aron is zeer vakkundig en weet waar hij het over heeft neemt ook de tijd voor je.Geen last meer van lichamelijke fiets klachten.
Aron heeft kennis van zaken. Hij ziet in een oogopslag dat ik totaal verkeerd op mijn fiets zat. Na ruim twee uur is alles zo goed aangepast, dat de fysieke klachten verdwijnen. Aron is een zeer aimabele man, die echt passie voor zijn vak heeft.
Bij Aron geweest voor mijn zoon die klachten heeft aan zijn been .Aron neemt uitgebreid de tijd voor zowel de fiets als de persoon. Zeer professioneel vwb het totaal resetten van de fiets en kundig vwb de houding en kijken naar het lichaam. Eerste stappen naar hopelijk pijnvrij fietsen zijn gemaakt!!
Zeer vriendelijk ontvangst na een uitgebreide nulmeting een duidelijk advies over de eventuele aanpassingen nadat mijn fiets aangepast is aan de hand van de adviezen fiets ik weer pijnvrij over het eiland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid