facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Binnendeur.nl

De Binnendeur.nl

Info

De specialist op het gebied van industriële, moderne en klassieke deuren. Bent u geïnteresseerd? Kom dan eens langs in onze uitgebreide showroom!



"De Binnendeur .nl is de specialist op het gebied van industriële, moderne en klassieke deuren. Wij leveren niet alleen de deuren, ons montage team monteert uw deuren ook vakkundig. Bent u geïnteresseerd? Kom dan eens langs in onze uitgebreide showroom!"
Adres: Coenecoop 21, 2741PG Waddinxveen
Telefoonnummer: +31 182 601 297
Stad: Waddinxveen
Route: Coenecoop 21
Postcode: 2741PG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Binnendeuren showroom, Montage binnendeuren, Stalen deuren Waddinxveen, Renovatie kozijn binnendeur, Renovatie binnendeuren, Www binnendeuren nl, Design binnendeur, Prijs binnendeuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeGlobal Promotions - Relatiegeschenken BeGlobal Promotions - Relatiegeschenken 400 meter BeGlobal Promotions is een relatiegeschenken en premiums bureau waarbij de klant cent...
Yumark Yumark 788 meter YUMARK 3D FRAMEWORK: Wij verkopen en verhuren materialen voor modulaire standbouw. Z...
Feakers Feakers 2 km Customized Sneakers Send a message for your own designed sneakers NL The Netherlands...
ELM Bouwmachines B.V. ELM Bouwmachines B.V. 2 km Snelle en goede behandeling bij het lossen van de bestelde goederen.
In Your Shoes In Your Shoes 3 km In de webshop van In Your Shoe vind je ongedragen tweedehands schoenen van diverse to...
Klassewerk Klassewerk 3 km Het is een goede werkplek en een winkeltje waar je dingen kan kopen
Recensies
De Binnendeur is een betrouwbare firma die afspraken nakomt, vakwerk aflevert en goede service geeft. Ik kan hen van harte aanbevelen als leverancier van mooie binnendeuren.
Tien mooie deuren besteld en geleverd. Alle afspraken nagekomen. Goede service.
Niels en zijn team hebben topwerk geleverd: - goed showroom bezoek - goede afspraken - goede kwaliteit / prijs verhouding - inmeten op lokatie - goede plaatsing van renovatiekozijnen en stompe deuren Onze nieuwe woning heeft bovengemiddeld: binnenmuren en vloeren die niet recht zijn. Kozijnen en deuren zijn met plaatsing hierop aangepast en dat heeft best energie en tijd gekost. Allemaal opgelost en top resultaat. Dank jullie wel!
Geen idee waar die negatieve ervaringen vandaan komen, gelukkig heb ik dit niet meegemaakt of gelezen voor ik de showroom heb bezocht. Ik ben prima geholpen in de showroom. Heb de offerte ontvangen binnen de afgesproken tijd en de mannen die kwamen monteren hebben keurig werk afgeleverd. 6 nieuwe binnen deuren en wij zijn ontzettend tevreden. Prachtig eind resultaat.
Ruim 3 maanden na eerste contact, 2 maanden na opmeten deurmaten, 5 keer bellen nog steeds niet de beloofde offerte. Kan niet anders concluderen dat deze meneer geen zaken wil doen. Geen idee waarom interesse in 6 deuren maar meneer heeft niet eens het fatsoen terug te bellen of te laten weten dat de beloofde offerte niet 2 weken maar inmiddels bijna 3 maanden is vertraagd.geen enkel vertrouwen in hem dus vooral geen zaken doen met dit bedrijf. Wij zoeken gewoon door naar een bedrijf met meer fatsoen.
Helaas nooit een offerte ontvangen na een bezoek aan de showroom en na 1 week bellen of we nog een offerte zouden ontvangen. Beide keren beloofd de volgende dag maar niets ontvangen....
In de showroom geweest en netjes geholpen door Niels. 6 mooie deuren met beslag geleverd en vakkundig gemonteerd. Top geregeld!
Slechte communicatie, moeilijk bereikbaar, lang wachten op offerte en antwoorden. Slecht advies over toe te passen deurbeslag en slechte uitvoering. Onze ervaring was op alle fronten teleurstellend.
Top bedrijf! Personeel met de juiste machine,s en verzorgd! Niks gepruts! Alles met frees bewerkt. Nieuwe kozijnen en blinde scharnieren. Aanrader! Dank u
Een ster is eigenlijk nog te veel. Wat een onprofessioneel bedrijf is dit. Meerdere malen een afspraak proberen te maken, geen reactie. Vervolgens mijn vriendin dit laten proberen, zelfde verhaal. Uiteindelijk een paar maanden later toch gelukt. Deur uitgezocht, waarna we een offerte zouden krijgen, binnen een week. Je kunt het raden, die kwam dus niet. Na telefonisch contact veel bla bla over druk, druk en zieken. Toezegging gekregen, wederom binnen een week een offerte. Niet dus! Als je jezelf ergernis wil besparen moet je hier niet zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid