facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bilderberg

De Bilderberg
Adres: Utrechtseweg 261 , Oosterbeek 6862 AK, NL
Telefoonnummer: 026 339 6333
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 261
Postcode: 6862 AK



op zoek naar gerelateerd: Adres hotel Bilderberg - Oosterbeek, Bilderberg hotel Veluwe, Bilderberg Oosterbeek restaurant, Bilderberg arrangementen, Bilderberg Wolfheze, Hotel Oosterbeek, Bilderberg Garderen, Bilderberg hotel Limburg
Recensies
Helaas geen goede ervaring gehad bij dit hotel. De kamers zijn erg gedateerd, enkelglas ramen, zeer luidruchtige airco kon 's nachts daardoor niet aan blijven, met een krappe badkamer met bijvoorbeeld de toiletrolhouder direct achter je, waardoor je er niet bij kon en de wc bril er tegenaan komt als je deze dicht of open doet. De helft van de fitnessmaterialen werkten niet goed, niet voldoende handdoeken bij het zwembad aanwezig, een overactieve stoomruimte verbrandde bijna mijn voeten. Verder geen goede service op het terras, en als je er wat van zei kregen we een kortaf antwoord "ik heb ook andere dingen te doen, he". Kortom: voor deze naam en deze prijs krijg je absoluut niet wat je zou verwachten! Zonde, want de locatie is geweldig en dit hotel zou zoveel potentie kunnen hebben! Misschien toch vergane glorie? Kamers: ouderwets, enkele beglazing, klein, krappe badkamer, zeer luidruchtige airco. Basaal gezien prima kamer maar niet voor die prijs. Activiteiten in de buurt: Direct aan het bos, geweldige omgeving, mooie wandelroutes, relatief rustig en geweldig als je je hond ook mee neemt. Eten en drinken: Ontbijt was helaas tegenvallend. De scrambled eggs waren duidelijk in een magnetron oid gemaakt, en niet lekker. De worstjes waren ook niet lekker. Voor die prijs verwacht je gewoon meer. Ik heb uiteindelijk alleen een broodje en wat yoghurt gegeten. Het diner was oke, maar bij een Bilderberg verwacht je toch net iets meer. Bijzondere details: Het personeel op het terras kwam zelden langs, zocht geen oogcontact, en als je ze erop wees kreeg je vreemde reacties. uiteindelijk wel bij het uitchecken dit benoemd en de dame achter de balie nam het wel serieus, maar voor ons was het toen al wel klaar: wij komen niet terug. Zo zonde.
Prachtig gelegen hotel, prima service, maar toch. Ondanks dat alles van goede kwaliteit is, kwam het deze keer toch wat gedateerd over. Met name de kamers. Heerlijke bedden, daar niet van. Maar de vloerbedekking was wel aan vervanging toe. Jammer ook dat we niet terecht konden in het grotendeels lege restaurant. Ook hier hebben ze last van een personeelstekort, denk ik dan. Gelukkig hebben we nog wel kunnen genieten van een drankje op het schitterende terras. Bilderberg zou een vernieuwd ontbijt hebben, maar daar hebben we niet veel van gemerkt. Keurig verzorgd, daar niet van. Maar ook hier toch wel wat gedateerd. Zeker geen slechte ervaring hier. Het is meer dat we beter gewend zijn van Bilderberg. Een beetje vernieuwing zou geen kwaad kunnen.
Wij hebben dit hotel geboekt zaterdag / zondag om met z'n tweetjes en de hond een weekend op de Veluwe door te brengen. Hotel de Bilderberg bleek een uitstekende keuze. Na een urenlange wandeling door de bossen prachtig in de herfst ! konden wij inchecken in het hotel. Supervriendelijke ontvangst ! De kamer bleek prima heerlijk groot bed, 2 comfortabele stoelen, tv, uitzicht op het bos, een badkamer met ligbad, wastafel en toilet, alles was keurig schoon en fris. Wel was de kamer kleiner dan verwacht. Wij hebben gegeten bij de bar van het hotel: gezellige zitjes, vriendelijk personeel, prima menukaart. Het hotel is zeer rustig, ziet er romantisch uit, ruikt zo heerlijk was echt opvallend, keurig schoon en je loopt zo het bos in. Hier liggen meerdere losloopgebieden, dus wij en vooral de hond hebben ons dit weekend prima vermaakt. Het was erg rustig in het bos en vooral in de herfst een prachtige ervaring. Wij zijn in dit weekend heerlijk tot rust gekomen.
Het hotel is gelegen in een mooie omgeving en ziet er vanaf buiten leuk uit. De lobby is modern en heeft een luxe uitstraling. Eenmaal in de kamer is het hotel niet zo luxe meer. Verouderde kamers met een douche die niet goed functioneert. De douchekop draait alle kanten op en de temperatuur wisselt veel tussen lauw en erg koud. De temperatuur kon ik opdraaien tot 45 graden, maar de douche zelf werd niet warmer dan een beetje lauw. Het zwembad was net zo koud als de douch. Waar wij kwamen voor een ontspannen duik, werd het een verfrissend bad, waar je niet voor je plezier in ging liggen. Wij waren na 2 minuten weer terug op de kamer. De volgende ochtend werd het drama compleet. Om half 7 werden wij wakker van renovatiegeluiden, denk aan boren, hamere, etc. Om 7 uur belde ik de receptie hiervoor en deze zouden kijken wat ze konden doen. Ik gok dat ze niks konden doen, want ik heb geen terugkoppeling gehad en het probleem was ook zeker niet verholpen. Bij het uitchecken heb ik mijn ervaring gedeeld en de beste man achter de balie zou het bespreken met de leidinggevende en ik zou een terugkoppeling krijgen via de mail of telefonisch. Ook dit is niet gebeurd en ik kan niet anders dan aangeven dat dit hotel het niet waard is.
Hotel is voor iemand die rolstoelgebonden is zeer onvriendelijk. Lift aan ene kant van het hotel is veel te klein. Deur van lift aan andere kant is niet automatisch, valt meteen dicht. Dit geldt ook voor de deuren van de kamers. De vloerbedekking is niet functioneel als je met een rolstoel bent. Toegang tot het hotel en het terras via veel te steile hellingen. Personeel kent het hotel onvoldoende en wijst kamers toe die niet toegankelijk zijn. Tot slot was de rekening niet goed, diner was verkeerd berekend en toeristenbelasting werd nogmaals in rekening gebracht.
Prachtig gelegen, rustige omgeving, zeer vriendelijk en attent personeel met snelle service. Schoon en ruim. Jammer dat kamers geen balkon hebben of, op de begane grond, een zitje buiten zoals bij de Bilderberg in Garderen - maar dat is een kleinigheid, gegeven het ruime terras. Wel een aandachtspunt: voor ouderen zou een aparte douche, naast of in plaats van het bad, prettig zijn; of op zijn minst een handgreep bij het bad om je, als je uit het bad stapt, aan vast te houden.
Gemoedelijk en gezellig hotel in een prachtige natuurlijke omgeving. Kamer was wel warm maar kon gelukkig een raam open en voelt voor mij prettiger dan airco en climatcontrol. Voor herhaling vatbaar.Kamers: 3/5
Het hotel an sich zal wel cult zijn, maar de rest was echt redelijk middelmatig. We kwamen aan en nadat we de kamers hadden afgerekend werd ons pas verteld dat het zwembad dicht was wegens een storing in de pomp. Daarna werd het zwembad meteen gedownplayed en werden we doorverwezen naar het zwembad in Arnhem, wat veel beter zou zijn en waar we ook nog voor moesten betalen. Tevens was ook de welness dicht uit voorzorg, hoe verzin je het. Verder was er duidelijk een personeelstekort. De hotelbar was open van 17:30 tot 20:00. Daarna mocht je bij de receptie je drankje uit een koeling halen 4,75! voor een flesje heineken. Op de kamer hoorde je de hele nacht water door de verwarmingsleidingen suizen ga maar checken, kamer 206. Al met al een weggegooide ruime 700 euro. Ons zie je niet meer terug. Wat een teleurstelling.
1p kamer geboekt. Zoals verwacht niet heel groot maar dat is prima. Ruime badkamer en schoon. Interieur netjes. Bed wat hard maar het vervelendste was dat er geen airco op de kamer was terwijl het buiten heel warm was. Wel ramen open maar daar zaten geen horren in. Verbetertip Wel mooi uitzicht op de tuin en groen/bomen/bos.
In een bosrijk gelegen gebied is dit op het eerste gezicht luxe hotel gevestigd. Bij binnenkomst is de receptie goed zichtbaar en wordt je vriendelijk en professioneel geholpen. Het hotel oogt als je beter rond kijkt iets gedateerd en kan hier en daar een opknapbeurt gebruiken. De hotelkamer is netjes en schoon de badkamer is verouderd maar functioneel. Het ontbijt is prima en er is keuze genoeg. De prijs voor een overnachting is zeker niet duur voor wat je krijgt. We waren zo.n 330€ kwijt voor twee tweepersoons kamers incl ontbijt. Heerlijk geslapen daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid