facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Bijenkorf

Geschiedenis

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt.

Adres: Sint Jacobsstraat 1A, 3511 BR Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0800-0818
Stad: Utrecht
Route: Sint Jacobsstraat 1A
Postcode: 3511 BR


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: de bijenkorf maastricht, bijenkorf eindhoven, bijenkorf amsterdam, bijenkorf nederland, de bijenkorf breda, bijenkorf rotterdam, de bijenkorf antwerpen, bijenkorf wonen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scooterist Scooterist 3 km Scooter gifts & parts: Vintage kado Vespa, ape, fiat 500
Saleshop.nl Saleshop.nl 4 km Saleshop.nl De goedkoopste online warenhuis van Nederland.
Pop-up Gaard Pop-up Gaard 4 km Wat een heerlijke winkel! Met een uniek assortiment aan fijne designcadeaus overzicht...
Hudson's Bay Nederland Hudson's Bay Nederland 6 km Mooie nieuwe winkel in Hoog Catharijne
Recensies
Mooie winkel, groot assortiment.
De winkel heeft een mooi assortiment! Het enige minpuntje is het personeel: Wat betreft klantvriendelijkheid is er nog ruimte voor verbetering. Personeel staat vaak te kletsen terwijl er mensen bij de kassa staan of opzoek zijn naar een product, die niet geholpen worden. Als je ze aanspreekt en zegt dat je graag wilt afrekenen, komen ze, maar ze zullen niet vragen of er bijvoorbeeld een cadeautje bij zit. Wat meer aandacht voor de klant zorgt voor een positievere winkelervaring!
De afdeling zonnebrillen wat een verschikking!!! Ik had 2 zonnebrillen op het wensen lijstje staan ook niet de goedkoopste 3 mensen hangend en kletsend bij een kassa met een iPad filmpjes maken en ik die daar verdwaasd rond liep opzoek naar hulp… 5x een poging gedaan om contact te krijgen voor de kassa gestaan ‘ in your face’ zou je zeggen. Ik was er klaar mee zelf 1 van de brillen gevonden maar zonder naar huis gegaan. Nog nooooit mee gemaakt bij de Bijenkorf. Serieus knap staaltje niet-klantvriendelijkheid van in geloof Sunglasses hut. Erg jammer. Eigenlijk zou ik 2 reviews moeten schrijven… De damesafdeling ben ik super goed geholpen!!! Een aantal mooie items geshopt waarvan 1 thuisbezorgd wordt aardige adviseurs
Mooi gebouw maar itt haar zusjes is Utrecht weinig klantvriendelijk. Info over de aangekondigde speciale weken werd geweigerd. Ook online gevraagd aan Cem maar ondanks duidelijke en meerdere keren uitleg geen respons, wel beledigingen. City Café vergat mijn reeds betaalde thee. Wachten...er nogmaals om moeten vragen, geen excuses. Wel veel kletsen met collegae. Hoofddoekpersoneel loopt in grote getale rond, liefst nog plastisch opgedirkt. Etalagepoppen met hoofddoeken. Vanwaar die ondemocratische propaganda? Waar blijven de bescheiden keppeltjes bij personeel en poppen, id reclames?!
Vandaag ben ik super geholpen door Hamza in de Bijenkorf Utrecht. Ik liep langs de Dyson föhn waarbij hij mij eerst heeft voorzien van relevante informatie. Daarnaast heeft hij ook nog eens heel mijn haar prachtig in model gebracht met de dyson producten. Bedankt Hamza!
Ja mijnheer, deze kassa, waar u 5 minuten staat de wachten, is dicht. Ook al hielpen we mensen waar u op stond te wachten. Dus u moet aansluiten bij de andere kassa. Waar nu al andere mensen zijn gaan staan omdat u zo lang stond te wachten bij deze kassa… Terwijl er zo’n 5 medewerkers staan te kijken en echt helemaal niets staan te doen bij The Kitchen…. Bedroevend, wel een perfecte manier om de belofte van een voucher niet in te hoeven wisselen…
Onbeschoft personeel, ik heb een kledingstuk van ongeveer 350 euro gekocht van het merk sandro, toen ik thuis kwam merkte ik dat er een paar touwtjes los zaten die je in principe wel af kan knippen maar goed, ik ging naar de winkel om het artikel te retourneren omdat het niet goed paste, vervolgens meldt de medewerker op een arrogante wijze dat het artikel defect is en dat ze het om die redenen niet terug kunnen nemen, maar een defecte artikel verkopen mag wel natuurlijk. Artikel is uiteraard nog nooit gedragen en ik gaf ook aan dat de touwtjes bij aankoop al los zaten, maar ze hield het erbij dat het een defect artikel is en dat ze hem niet retour wilde nemen. Bijenkorf verkoopt dus defecte artikels die ze niet terug willen nemen. Onbeschoft.
Ik heb bij de Bijenkorf in Utrecht een Stone Island trui gekocht. Na een keer dragen kwam ik erachter dat er 2 gaatjes aan de onderkant zaten, wat duidelijk van een kaartje geweest moet zijn. Ik ben naar de winkel geweest en de medewerkers beweren dat dit mijn eigenschuld geweest moest zijn. Ondanks dat ik de gaatjes liet zien en duidelijk was dat het niet in de was gebeurt kon zijn of dat ik ergens achter ben blijven hangen. Bleven ze beweren dat het mijn eigenschuld was. Ik heb nog nooit zo'n slechte klantenservice mee gemaakt en kom hier dan ook nooit meer.
helaas artikel uitverkocht, maar zeer goeie service. achter kijken om zeker van te zijn dat er niets meer is.
Prettige Bijenkorf. Overzichtelijk en met een ruim assortiment. Ook zonder afspraak tot 2x toe bezocht op zaterdag. Het was niet druk en het personeel had ruim tijd om ons te adviseren. Wat fijn om weer even te winkelen. Keurige toiletten. Het restaurant is wel open maar helaas tot 17.30 uur op zaterdag. Dus we eten er eigenlijk nooit meer na het winkelen. Dat is wel echt jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid