facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De big 5 van Otterlo

De big 5 van Otterlo
Adres: Onderlangs, 6731 BL Otterlo, Nederland
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Otterlo
Route: Onderlangs
Postcode: 6731 BL


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Vanaf dit punt kan je de Big Five grote 5 van Otterlo route doen ,c.a 5 km lang ,het is een rond wandeling die ook vanaf de kant de N310 tegen over euro parcs de wijze werelt gestart kan worden.de route is afwisselde en voert door heuvelachtig bos over heide en zandverstuiving de zending. Af en toe is het even opletten met de paaltjes maar over het algemeen staat het goed aangeven.langs de route vind je hout snijwerk van de big five.deze route is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn,de route door het bos bevat stijle heuvels en het pad is bezaaid met boomwortels ook het stuifzand gedeelte is niet te doen als je slecht ter been bent,veel mulzand dus loopt zwaar. Er zijn een aantal bankjes langs de route maar ik had er graag wat meer gezien, het gebied is prachtig alleen jammer dat je nu en dan langs het hekwerk van nationaal prak de hoge Veluwe loopt.
Gratis wandelroute in een super mooi gebied. Wel jammer van de militaire oefeningen in de buurt je hoort veel schoten.
We found all the big five of Otterlo! Grappig dat het zo genoemd is maar wel interessant. Ontzettend mooie plekje nu met de heide in de bloei!
Heerlijke omgeving waarin heide, bos en zandverstuivingen elkaar afwisselen. Er is een rode-paaltjesroute uitgezet van 5 km maar er zijn vele zijpaadjes dus gemakkelijk in te korten.
Tijdens een ritje met de scootmobiel kwam ik dit mooie beeld tegen. Het weer begon te veranderen, het werd kouder en begon te regenen dus besloot gauw een foto te maken en terug te gaan. Eenmaal terug op locatie bekeek ik de foto en zag dat er nog 4 beelden waren. Helaas heb ik die deze keer niet gezien, maar ben zeker van plan nog eens terug te komen om de andere beelden te bekijken! Prachtige omgeving!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid