facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bibliotheek Wijchen

De Bibliotheek Wijchen

Info

Actueel nieuws over het aanbod van de Bibliotheek Wijchen.

Adres: Campuslaan 8, 6602 HX Wijchen
Telefoonnummer: 024-6417144
Stad: Wijchen
Route: Campuslaan 8
Postcode: 6602 HX


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Bibliotheek Wijchen, Mijn Bibliotheek, Website Bibliotheek, Bibliotheek wijchen agenda, Bibliotheek Wijchen vacature, Online Bibliotheek, Bibliotheek Nijmegen, Hoeveel boeken lenen bieb wijchen
Recensies
Op zich mooi dat er een bibliotheek is, maar het is ook een sociale werkplaats. Er wordt voortdurend LUID gekletst en gewerkt door medewerkers en Jan en alleman. Zou fijn zijn als het wat rustiger zou zijn en men op een zachtere toon praat en werkt. Bijv dichter bij elkaar staan om iets te overleggen en niet van 5 meter afstand roepen. Dit zou uitnodigender werken voor bezoekers. Ook zou het fijn zijn als er een ruimte gecreëerd wordt die stil is. Nu kun je nergens echt goed rustig lezen of werken.
De bibliotheek is nog steeds zo goed als nieuw, ze wordt goed onderhouden door de vrijwilligers. De corona maatregelen zorgen er echter voor dat er maar 2 computer is voor uitlenen/ verlengen. Mensen met meer dan 12 boeken nemen hierdoor veel tijd in beslag, waardoor een mega rij ontstaat. Hier wordt niets aan gedaan. Positieve afsluiting: er worden behoorlijk wat diverse activiteiten georganiseerd die vaak erg leuk zijn voor kinderen of ouderen.
Ik werd tijdens de lockdown lid van deze bibliotheek, na verhuizing. Blij verrast was ik door het attente telefoontje en de persoonlijke service. Komende week haal ik mijn pasje op. Ik kijk nu al uit naar een wekelijks bezoekje aan deze prachtige, culturele instelling.
Een heel mooie bibliotheek met een grote collectie en heel veel ruimte om lekker te werken of even te lezen. Koffie en een broodje te verkrijgen bij het Mozaïek zlefde gebouw.
Ruim opgezette bibliotheek met diverse multimedia toegangen. Veel keuze uit boeken, o.a. romans, detectives maar ook informatieve boeken.
Erg goede service. Nu tijdens de 2e lockdown kwam een medewerkster zelfs een gereserveerd boek aan huis brengen. Ik was compleet verrast. Heerlijk lezen in deze tijd. Bibliotheek wijchen maakt het waar. Mijn complimenten.
Fijne bibliotheek, rolstoelvriendelijk. Heel veel boeken in allerlei genres. Af en toe wordt er een lezing georganiseerd voor kinderen en voor volwassenen.
Zeer ruim opgezette bieb in modern gebouw met brede gangpaden. Leestafel met alle landelijke dagbladen en tijdschriften staat in de entree hal
De bieb is supermooi en de medewerkers zijn allemaal erg aardig. Ik ben er 100pr tevreden over
Het was een rustige ervaring en heel duidelijk de afstand is goed te doen ik werd goed geholpen en het is allemaal duidelijk dank U groetjes Jan de Haan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid