facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Bibliotheek Oisterwijk

de Bibliotheek Oisterwijk

Info

De Bibliotheek Oisterwijk is één van de vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Bij ons kun je terecht voor een verhaal, informatie of educatie.

Geschiedenis

Van voorleesboek en digitaal prentenboek voor de allerkleinsten tot een groeiend aantal e-books en workshops over hoe een e-reader of iPad te gebruiken. Misschien zoek je juist de spanning van een thriller, de romantiek van een mooie film of de actualiteit uit kranten of tijdschriften? Dan is de Bibliotheek Oisterwijk de juiste plek voor jou. Bovendien biedt de Bibliotheek nog veel meer faciliteiten. Zo kun je er alleen of samen met anderen studeren of werken en deelnemen aan allerlei activiteiten voor jong en oud.
De bibliotheek is ook steeds vaker te vinden op andere plekken in Oisterwijk en Moergestel. Houd de pagina en evenementenkalender daarom in de gaten.



"Alle Midden-Brabanders moeten de kans krijgen hun talenten te ontplooien en optimaal deel te nemen aan de maatschappij. Daarvoor heb je kennis en verbeeldingskracht nodig. Als grootste culturele instelling in Midden-Brabant met 15 vestigingen, stimuleert en organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant daarom het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen. Dit doen we aan de hand van onze rijke collectie, maar ook door een podium te bieden en een werkplaats te creëren."
Adres: Spoorlaan 82 E, 5061 HD Oisterwijk
Telefoonnummer: 310135283239
Stad: Oisterwijk
Route: Spoorlaan 82 E
Postcode: 5061 HD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00

Recensies
Hartelijk dank dat ik oude boeken mocht taxeren in de mooie bibliotheek van Oisterwijk afgelopen vrijdag. Er was heel veel belangstelling en er kwamen bijzondere en waardevolle boeken op tafel. Mogelijk tot een volgende keer.
Het is altijd de gezellige en educatieve plaats die mensen bij elkaar brengt.
Heerlijk door de strips van Tom Poes zitten bladeren, fijn plekje! O
Erg onvriendelijk
Rustige bibliotheek met behulpzame medewerkers.
heel geweldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid