facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Bibliotheek Goirle

de Bibliotheek Goirle

Info

De Bibliotheek Goirle is één van de vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Werkplekken, verhaal, informatie, educatie, digispreekuur, Taalhuis.

Geschiedenis

Van voorleesboek en digitaal prentenboek voor de allerkleinsten tot een groeiend aantal e-books en workshops over hoe een e-reader of iPad te gebruiken. Je kunt overal voor bij ons terecht! Misschien zoek je juist de spanning van een thriller, de romantiek van een mooie film of de actualiteit uit kranten of tijdschriften? Dan is de Bibliotheek Goirle de juiste plek voor jou. Bovendien biedt de Bibliotheek nog veel meer faciliteiten. Zo kun je er alleen of samen met anderen studeren of werken en deelnemen aan allerlei activiteiten voor jong en oud.



"Alle Midden-Brabanders moeten de kans krijgen hun talenten te ontplooien en optimaal deel te nemen aan de maatschappij. Daarvoor heb je kennis en verbeeldingskracht nodig. Als grootste culturele instelling in Midden-Brabant met 15 vestigingen, stimuleert en organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant daarom het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen. Dit doen we aan de hand van onze rijke collectie, maar ook door een podium te bieden en een werkplaats te creëren."
Adres: Kloosterstraat 22, 5051 RD Goirle
Telefoonnummer: +31 (0)135342068
Stad: Goirle
Route: Kloosterstraat 22
Postcode: 5051 RD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Midden-Brabant, Abonnement Bibliotheek tilburg, Openingstijden Bibliotheek Hilvarenbeek, Boeken verlengen Bibliotheek Tilburg, Bibliotheek Berkel-Enschot, Bibliotheek Heyhoef, Bibliotheek Kaatsheuvel, Bibliotheek Loon op Zand
Recensies
Heb vandaag 3 boeken opgehaald. Nu nog lezen.
Fijne bieb met een groot assortiment en vriendelijk personeel die altijd klaar staan om je te helpen! Een minpunt vind ik echter wel dat de studeerplekken weg zijn. De tafels en stoelen zijn al een tijdje weggehaald tussen de boeken kasten. Dit is heel jammer voor de studenten in Goirle die deze plekken hard nodig hebben. Ik hoop dat ze snel terug komen, want er kan makkelijk 1,5 m gehandhaafd worden aan de tafels.
Jammer dat ze geen boeken hadden over het gebouw van de bibliotheek zelf: het voormalig juvenaat voor fraters van de fraters van Tilburg ...hier aan de Kloosterstraat
Goede service voor de ouderen
Fijne bieb. Leuke boeken gevonden om te lezen.
Mooie bieb in een mooi pand met vriendelijke medewerkers
Prima bieb! Wel jammer dat ze op zaterdag al om 15u dicht gaan.
Vertaald door Google Het heeft alles, de nieuwste boeken en strips, gratis muziek in de bibliotheek, werkruimtes, een café en workshops. Origineel It has everything, the latest books and comics, free music while in the library, workspaces, a cafe and workshops.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid