facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bibliotheek Bibliorura

De Bibliotheek Bibliorura

Info

De Bibliotheek Bibliorura is de schakel tussen lezen en educatie in Roermond en Roerdalen

Adres: Neerstraat 11-13, 6041 KA Roermond
Telefoonnummer: +31 (475) 519000
Stad: Roermond
Route: Neerstraat 11-13
Postcode: 6041 KA



op zoek naar gerelateerd: Bibliorura roermond inloggen, Lid worden bibliotheek roermond, Bibliotheek Roermond verlengen, Bibliorura verlengen, Bibliotheek Roermond openingstijden, Bibliotheek Roermond studeren, Bibliorura Roermond openingstijden, Bibliotheek Roermond vacatures
Recensies
Koffie smaakt wat naar de vaatwas, en je zakt wat te ver weg in de fauteuil om er gerieflijk met mes en vork te kunnen eten. Wel ' n lekker broodje zalm.
Een fijne bibliotheek met een klein museum over de geschiedenis van Roermond. Vriendelijk en zeer behulpzame medewerkers. Verder is er op dinsdagavond en donderdagavond een taalklasje voor mensen die Nederlands willen leren spreken. Dit is toegankelijk voor iedereen, ongeacht verblijfsstatus of wat dan ook.
Ik studeer hier regelmatig; zowel de stilte ruimte als het aanbod van boeken zijn meer dan prima.
We hebben het verhaal over de dierenambulance vertelt. Heel erg leuk. De kinderen en ouders luisterde prima,leuke vragen en verhalen. Als verrassing was een van onze konijnen mee die in het bos gevonden is. Daarna mochten de kinderen in de ambulance kijken. Een super geslaagde middag. Groetjes dierenambulance midden Limburg!
Prima. Goede locatie met uitgebreide catalogus. Wat niet aanwezig is kan bij andere bibliotheken besteld worden al zijn hier wel kosten aan verbonden. Reserveren kan ook. Tevens goed via de app "bibliotheek wise" te zien wat je wil.
Regelmatig geluidsoverlast door groepjes jongeren op de bovenste etage. Jammer, want hier zit tevens het leesgedeelte
Heb nog nooit zo een rumoerige bieb bezocht als deze, Helaas de horeca die gevestigd is in deze bieb maakt een hoop herrie met hun spoel keuken personeel en velen bieb bezoekers en geklets verstoord zo dagelijks het lees plezier wat jammer is.Afgezien van dat geen ook velen jonge bezoekers maken er een zooitje herrie van dagelijks helaas in deze mooie bieb
Buiten dat het een ontzettend goede bibliotheek is met zeer vakkundige medewerkers zijn er ook regelmatig mooie tentoonstellingen te zien. Een absolute must om deze bibliotheek te bezoeken. In het lobby gedeelte bevindt zich een heel aardig restaurant , een bezoek meer dan waard.
Een heel mooie bibliotheek. Ik kom hier graag om te studeren in de Gabriël Gorriszaal, in verband met de stilte. De bibliotheek heeft erg fijne boeken en de gangpaden zijn netjes georiënteerd en overzichtelijk. Het assortiment is daarbij erg groot. Daarbij heeft deze bibliotheek een ontzettend interessante tentoonstelling met allerlei historische stukken en voorwerpen uit de Roermondse geschiedenis. De medewerkers zijn verder erg aardig en behulpzaam. Ik kom hier erg graag.
Goede service! Vandaag een stadswandeling gemaakt langs de voormalige vestigingen van de bibliotheek in Roermond. Dit onder leiding van een stadsgids van de VVV en een medewerker van Bibliorura. Aldus passeerden uiterst interessante gebouwen en plekjes van de binnenstad van Roermond. De wandeling sloot af met een drankje in de brasserie. Dit nodigt uit tot volgende stadswandelingen. Al met al een heel aardig initiatief van Bibliorura.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid