facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Biase architecten BNA

De Biase architecten BNA

Geschiedenis


Welkom op de facebook pagina van Remo De Biase Architecten bna
Remo De Biase (1962) studeert af in 1988, faculteit Architectuur aan de Universiteit ‘La Sapienza’ in Rome. Afstudeerproject ‘Ontwerp en Stedebouw’ met Prof. Gianluigi Nigro.Hier richt hij in 1989 een architectenbureau op onder de naam “Studio di Architettura’. In Italië richt het bureau zich met name op woningbouw, restauratie, landschapsarchitectuur en interieur.
In 1999 volgt de overstap van Italië naar Nederland – Zandvoort waar de Italiaanse invloeden al snel in de omgeving verschijnen in de vorm van mediterrane details, warme kleurstellingen en duurzame materialen.
Vanaf 2005 wordt de naam van het bureau gewijzigd in: Remo De Biase Architecten BNA
In datzelfde jaar start het bureau met een eigen afdeling Projectontwikkeling Remo De Biase Vastgoed alsmede Vista Vastgoed Ontwikkeling.
Het voordeel van ontwerp en ontwikkeling onder één dak is dat we het hele proces kunnen optimaliseren qua ontwerp, constructie, materialisatie en detaillering. Door de intensieve samenwerking van architecten en bouwkundigen in ons eigen bedrijf en onderaannemers van buitenaf kan hoge kwaliteit binnen het budget gerealiseerd worden. Het architectonisch ontwerp blijft te alle tijden gerespecteerd in onze projectontwikkelingen.



Adres: Hogeweg 30, 2042GH Zandvoort
Telefoonnummer: 0031235714165
Stad: Zandvoort
Route: Hogeweg 30
Postcode: 2042GH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ontwerp  De Biase Architecten -Watertorenplein Ontwerp De Biase Architecten -Watertorenple... 38 meter Plan Watertorenplein / De Biase Architecten. Deze pagina dient ter illustratie van h...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid