facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Beslagkom

De Beslagkom

Geschiedenis

Welkom bij Pannenkoeken- en Grillrestaurant De Beslagkom
In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van ambachtelijke pannenkoeken, bereid in ouderwets stalen pannen. Naast onze uitgebreide lunchkaart kunt u ook kiezen uit diverse vlees en grill gerechten.

Kwaliteit en kindvriendelijkheid staat bij ons op nummer één! Wij bieden dan ook vele speelmogelijkheden voor kinderen. Kom daarom genieten in de oude haven van Katwijk aan Zee!



"De Beslagkom is een sfeervol restaurant in Katwijk aan Zee, waar u kunt genieten van ambachtelijke pannenkoeken, bereid in ouderwetse stalen pannen. Naast onze uitgebreide lunchkaart kunt u ook kiezen uit diverse vlees- en grillgerechten. Hierdoor staat er altijd voor ieder wat wils op ons menu.Kwaliteit en kindvriendelijkheid staan bij ons centraal! Wij bieden dan ook vele speelmogelijkheden voor kinderen. Uiteraard is het ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren in ons restaurant met indoor speelruimte.Kom heerlijk genieten in ons restaurant aan de oude haven van Katwijk aan Zee!"
Adres: Zwaaikom 3 , Katwijk 2225 HX, NL
Telefoonnummer: 071 407 8007
ln.mokgalsebed@ofni
Stad: Katwijk
Route: Zwaaikom 3
Postcode: 2225 HX


Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: de beslagkom menukaart, beslagkom katwijk menu, de beslagkom facebook, de beslagkom noordwijk, pannenkoeken & grill de beslagkom 2225 hx katwijk aan zee, beslagkom katwijk openingstijden, telefoonnummer beslagkom katwijk, beslagkom katwijk pasen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strandpaviljoen Paal 14 Strandpaviljoen Paal 14 412 meter Prima tent, vriendelijke en snelle bediening. Volgens mij door gebrek aan personeel n...
Recensies
In de afgelopen jaren vaak geweest omdat dit voor ons lekker eten is en voor de kinderen daarnaast ook erg leuk is om te spelen.
Je kunt hier lekker eten en voor de kleine kinderen is er binnen genoeg vertier. Vriendelijke bediening
Heerlijk en goede pannenkoeken. Voor de kinderen tot en met 10 een leuke klimkooi. We zaten beneden omdat het boven vol was en alles wat daar prima, maar de airco stond echt heel erg z'n best te doen voor ons. Die had heus was warmer/minder koud gemogen!
Leuk restaurant zeer kindvriendelijk. Kindvriendelijkheid: Binnen is er meer dan voldoende gelegenheid voor de kinderen om te spelen Parkeren: Zoals elke zichzelf respecterende gemeente is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld binnen te schrapen via de parkeerbelasting. Ik was rond de 8 Euro kwijt
We zijn hier terecht gekomen na een dagje strand in Katwijk. Alles ziet er redelijk netjes uit, prima aankleding en leuke indoor speeltuin voor de kinderen. Op het moment dat wij er waren, waren ze een nieuwe radio installatie aan het instellen. Helaas voor ons hoofd stond het geluid steeds op standje hoofdpijn, dat was geen beste timing. Er waren ook een aantal kindjes, waarvan de ouders nergens te bekennen waren die zich misdroegen, wat erg jammer is on behalf van de ouders van deze kinderen. Desondanks hebben we heerlijk gegeten en de rekening viel reuze mee met zijn vieren! De kinderen zijn dolgelukkig met hun Dino en Monster mokken ja ook voor meisjes hebben ze ontzettend schattige dinos en monsters ; ik wil er zelf ook wel een!. Kindvriendelijkheid: Voor kleine kindjes 0-4 is er een klein haventje waar ze kunnen spelen. Voor de grotere kinderen is er een soort monkey town area waar zij kunnen spelen en 2 tablets aan de muur bevestigd met spellen.
Vaak in Katwijk geweest, maar altijd langs dit restaurant gereden. We waren met 11 personenvennootschappen konden om 20.00 uur nog plaatsnemen. Heerlijk gegeten boor een redelijke prijs. Binnen kinderwalhalla, buiten fijn terras. Leuke en lekkere ontdekking.
Vanavond hier voor het eerst geweest. En we komen hier zeker vaker nog terug. Wat een overheerlijk eten en wat heeft onze Thijs heerlijk kunnen spelen. Prijs en kwaliteit een dikke prima!
Voor ons vrijwel altijd een goed bezoek aan dit restaurant. Eten is lekker, personeel vriendelijk en de kinderen vermaken zich goed.Eten: 5/5
Gezellige ontspannen sfeer, erg vriendelijk personeel. Goede hygiëne maatregelen. Speelgelegenheid staat handalcohol en de menukaarten werden schoongemaakt. Eten was heerlijk! Geitenkaassalade en een pannenkoek voor de kleine meid. Aanrader.
Meerdere malen er gegeten. Ontzettend kindervriendelijk. Graag gaan we naartoe met onze zoontje van 3.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid